Tarsus İdmanyurdunun Teknik Direktörü Ümit İnal Oldu - Son Dakika
Yerel

Tarsus İdmanyurdunun Teknik Direktörü Ümit İnal Oldu

Tarsus İdmanyurdunun Teknik Direktörü Ümit İnal Oldu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu, Cengiz Seçsev'den boşalan teknik direktörlük görevine Ümit İnal'ı getirdi.

26.09.2014 16:15  Güncelleme: 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu, Cengiz Seçsev'den boşalan teknik direktörlük görevine Ümit İnal'ı getirdi.

Tarsus İdmanyurdu Başkanı Erdal Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Seçsev ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktörü belirlemek için çok titiz bir çalışma yürüttüklerini söyledi..

Bu kapsamda görüştükleri Uğur İnal ile anlaşmaya vardıklarını belirten Yüksel, "İnal iddiası ve heyecanı olan deneyimli bir hoca. Kendisiyle başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz" dedi.

Yüksel ayrıca, bu hafta sahalarında oynayacakları Turgutluspor karşılaşmasından da galibiyetle ayrılacaklarına inandıklarını sözlerine ekledi.

Bu arada, Ümit İnal'ın yardımcılığını Mehmet Akdemir, kaleci antrenörlüğünü ise Aydın Ethem Dağdelen yapacak. Seçsev'in ayrılması nedeniyle Kartalspor ve Eskişehirspor maçlarında takımın başında sahaya çıkan Murat Gündeş ise genel menajerlik görevine devam edecek. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tarsus İdmanyurdunun Teknik Direktörü Ümit İnal Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement