Tarsus Son Yolculuğuna 10 Bin Kişi Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Tarsus Son Yolculuğuna 10 Bin Kişi Uğurladı

Tarsus Son Yolculuğuna 10 Bin Kişi Uğurladı

Şehit yüzbaşı eşi Pınar: Benim eşim bir kahramandı (ek)SON YOLCULUĞUNA 10 BİN KİŞİ UĞURLADIŞehit Jandarma Yüzbaşı Halil Özdemir'in cenazesi, baba ocağında helallik alındıktan sonra Tarsus Ulu Camii'ne götürüldü.

29.03.2016 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit yüzbaşı eşi Pınar: Benim eşim bir kahramandı (ek)

SON YOLCULUĞUNA 10 BİN KİŞİ UĞURLADI

Şehit Jandarma Yüzbaşı Halil Özdemir'in cenazesi, baba ocağında helallik alındıktan sonra Tarsus Ulu Camii'ne götürüldü. Burada düzenlenen törene Vali Özdemir Çakacak, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Burhanettin Kocamaz, askeri ve mülki, erkan, şehidin yakınları ile yaklaşık 10 bin kişi katıldı.

Şehidin eşi Pınar ile anne Hürü Özdemir ve Fakılar Mahallesi Muhtarı olan babası Necmi Özdemir törende yakınlarının desteğiyle güçlükle ayakta durabildi. Dev Türk bayrakları ile süslenen cami ve çevresinden cenazeye katılan vatandaşlar, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' ve 'Kahrolsun PKK' sloganları attı.

SON GÖREV İÇİN TARSUS'A GELDİLER

Kızıltepe Komando Tabur'unda bölük komutanı olan ve ardından büyük bir kahramanlık hikayesi bırakan Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir'i son yolculuğuna uğurlamak için Ankara, Şırnak, İstanbul, Kocaeli, İzmir, Burdur, Afyon, Düzce, Gaziantep, Kahramanmaraş, Nevşehir ve Mardin'den 50'nin üzerinde silah arkadaşı Tarsus'a geldi. Özdemir'e son görevlerini yerine getirmek için törene katılan askerler, şehidi asker selamıyla son yolculuğuna uğurladı.

Şehit yüzbaşı Halil Özdemir, cenaze namazının kılınmasının ardından Tarsus Şehitliği'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Tolunay DUMAN-İbrahim MAŞE/ TARSUS (Mersin), (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tarsus Son Yolculuğuna 10 Bin Kişi Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement