Tarsus'ta İçme Suyu Şebeke Hattı Çalışmaları Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Tarsus'ta İçme Suyu Şebeke Hattı Çalışmaları Tamamlandı

Tarsus\'ta İçme Suyu Şebeke Hattı Çalışmaları Tamamlandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nün, Tarsus ilçesi Günyurdu ve Özlüce mahallelerinde içme suyu sorunun çözümüne yönelik şebeke hattı döşeme çalışmalarını tamamladığı bildirildi.

19.04.2018 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü'nün, Tarsus ilçesi Günyurdu ve Özlüce mahallelerinde içme suyu sorunun çözümüne yönelik şebeke hattı döşeme çalışmalarını tamamladığı bildirildi.

MESKİ'den yapılan açıklamaya göre, Tarsus'un Günyurdu ve Özlüce mahallelerine Berdan içme suyunu götürmek için yürütülen çalışmalar kapsamında, Yenice Özlüce mahalleleri arasında 2 bin 656 metre, Yenice Günyurdu mahalleleri arasında 6 bin 444 metre olmak üzere yaklaşık 10 bin 100 metre içme suyu şebeke hattı döşemesi gerçekleştirildi. Ayrıca, çalışmalar kapsamında suyun düzenli dağılımını sağlayan Yenice içme suyu deposunun terfi istasyonlarının bakım ve onarımlarının yapımının yanı sıra mekanik ve elektrik aksamlarının yenilenme çalışmaları tamamlandı.

"İçme suyu depomuz tamamen yenilendi"

Yenice Mahalle Muhtarı Rüstem Koçak, içme suyu deposunun tamamen yenilendiğini belirterek, "Mekanik aksanları, pompalar değiştirildi. İçme suyumuzdan memnunuz. Yenilen içme suyu depomuz ve terfi hatlarımızla birçok mahalleye su veriliyor. Yaklaşık 13 bin nüfus bulunmaktadır. Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ tüm sorunlarımızla ilgileniyorlar. 'Alo 185' telefon hattını aradığımızda taleplerimizi iletebiliyoruz. MESKİ yetkilileri ile bire bir görüşebiliyoruz. Mahallemize yapılan çalışmalardan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz'a ve tüm emeği geçen MESKİ yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tarsus'ta İçme Suyu Şebeke Hattı Çalışmaları Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement