Tarsus'ta İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Yardım - Son Dakika
Yerel

Tarsus'ta İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Yardım

MERSİN (AA) – Tarsus Ticaret Borsası, Tarsus Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü'yle beraber her eğitim ve öğretim yılında geleneksel hale getirdiği "TOBB Eğitim Yardımı" kapsamında ihtiyaç sahibi 600 öğrenciye kıyafet yardımında bulundu.

07.10.2015 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MERSİN (AA) – Tarsus Ticaret Borsası, Tarsus Emniyet  Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü'yle beraber her eğitim ve öğretim yılında geleneksel hale getirdiği "TOBB Eğitim Yardımı" kapsamında ihtiyaç sahibi 600 öğrenciye kıyafet yardımında bulundu.

Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, borsa binasındaki toplantıda yaptığı konuşmada, değişik okullardan 600 öğrenciye giyim yardımı yaptıklarını belirterek, "Biz 100 yıl sonrasını düşünerek eğitime yardım etmeye devam ediyoruz. Öğrencilerimiz gelecekte kaymakamlık, emniyet müdürlüğü, jandarma komutanlığı gibi önemli makamlarda olacak. Bunun için çok çalışmanız gerekmekte. Bunu başaracağınıza inanıyorum" dedi.

Kaymakam Bekir Atmaca ise sivil toplum kuruluşlarının eğitime katkı sağlamasının çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Bizler de geçmişte öğrenciydik. Okuyup, çalıştıktan sonra herkes en güzel makamlara gelir. Sizlere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.

Emniyet Müdürü Salim Çakan da Tarsus Ticaret Borsası'nın eğitime verdiği desteğin çok anlamlı olduğunu belirterek, "Toplum Destekli Polis Büro Amirliği olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi belirledik ve şimdi de onları tepeden tırnağa giydiriyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğrencilere yardımları dağıtıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tarsus'ta İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement