Tarsus'ta Okul Kütüphanesi Törenle Açıldı - Son Dakika
Yerel

Tarsus'ta Okul Kütüphanesi Törenle Açıldı

Tarsus’a bağlı Bahşiş beldesindeki ilk ve orta okulda hayırseverler ve öğretmenlerin desteği ile oluşturulan Fatma Mehmet Bönceoğlu Kütüphanesi düzenlenen törenle açıldı.

10.01.2014 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarsus'a bağlı Bahşiş beldesindeki ilk ve orta okulda hayırseverler ve öğretmenlerin desteği ile oluşturulan Fatma-Mehmet Bönceoğlu Kütüphanesi düzenlenen törenle açıldı.

Kaymakam Hasan Göç, törende yaptığı konuşmada, okumanın ve kütüphanenin önemine dikkati çekti.

21. yüzyılın bilgi çağı olduğunu, bu nedenle okumaya daha çok zaman ayrılmasının kaçınılmaz olduğunu belirten Göç, "Kütüphaneler eğitimin en önemli parçalarından biridir. Kütüphanenin oluşturulmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Törene katılan yazar İpek Ongun da okuma alışkanlığının küçük yaşlardan başladığını belirterek, öğrencilerin kitap okumaları konusundaki heyecanlarından sevinç duyduğunu söyledi.

Okul müdürü Salih İpek ise 8 bin liraya mal olan kütüphanede bin 420 adet kitap bulunduğunu ve bu kitaplardan öğrencilerin en iyi şekilde yararlanacaklarını ifade etti.

Açılışa Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, Türk Eğitim-sen Tarsus Şube Başkanı Necmettin Ellibin ile bazı okul müdürleri ve veliler katıldı. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tarsus'ta Okul Kütüphanesi Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement