Tarsus'ta Sendika Binasına Kumar Baskını - Son Dakika
Güncel

Tarsus'ta Sendika Binasına Kumar Baskını

MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde jandarmanın Yenice Taşımacılık ve İşçi Sendikası adlı derneğe yaptığı operasyonda tombala oynarken yakalanan 120 kişiye 27 bin 240 TL para cezası kesildi.

25.07.2017 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde jandarmanın Yenice Taşımacılık ve İşçi Sendikası adlı derneğe yaptığı operasyonda tombala oynarken yakalanan 120 kişiye 27 bin 240 TL para cezası kesildi. 14 kişi hakkında ise 'kumar oynatmaya yer ve imkan sağlamaktan' adli işlem başlatıldı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Yenice Mahallesi'nde bulunan bir organizasyon şirketi ile Yenice Taşımacılık İşçi Sendikası'nda kumar oynandığı bilgisi alıp baskın yaptı. Baskında, 3 bin tombala pulu, 5 çekiliş topu, sendikaya ait 72 hediye çekiliş kuponu, 2 çekiliş fanusu, 1 adet karton kutudan çekiliş aparatı, 10 adet oyun kartı, 50 adet tombala pulu, 390 adet tombala kartı ele geçirildi.

Arama ve kontrol sırasında çalışanlar tarafından gizli bir bölmede tiner ve tazyikli su kullanarak tombala kartları ve pullarının imha edilmeye çalışıldığı tespit edildi. Sendika ve işletmede tombala oynadıkları belirlenen aralarından kadınların da bulunduğu 120 kişiye kişi başı 227 TL olmak üzere toplam 27 bin 240 TL idari para cezası kesildi. Sendika ve işletmede çalışan 14 kişi hakkında ise kumar oynatmaya yer ve imkan sağlamaktan adli işlem başlatıldı. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tarsus'ta Sendika Binasına Kumar Baskını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement