Tarsus'ta Trafik Güvenliği Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Tarsus'ta Trafik Güvenliği Haftası Etkinlikleri

Tarsus'ta Trafik Güvenliği Haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

10.05.2011 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarsus'ta Trafik Güvenliği Haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amiri Ragıp Erdem, Belediye Nikah salonunda düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, ülkemizde her yıl binlerce vatandaşın trafik kazasında hayatını kaybettiğini, yüz binlerce vatandaşın ise fiziksel ve ruhsal sakatlıklarla karşı karşı kaldığını kaydetti.

Tarsus'ta geçen yıl 830 trafik kazası meydana geldiğini ve 13 kişinin hayatını kaybettiğini, bin 94 kişinin ise yaralandığını ifade eden Erdem, şunları kaydetti:

"Amacımız, kamuoyunu trafik güvenliği konusunun önemine dikkati çekmek, toplumum trafik güvenliği konusundaki sorumluluk bilincini geliştirmek, kuralların uygulanması konusunda birbirimize karşı hoşgörülü olunmasını sağlamaktır. Trafik kazalarını ve can kayıplarını mümkün olan en az seviyeye düşürmektir. "

Konuşmanın ardından "Yılın Şoförleri" Dilek Bakmay, Ayşe Kara, Mustafa Akça, Bilal Melemen, "Yılın Belediye Şoförü" Burhan Kaya, "Yılın Trafik Polis Başpolis Memuru" Murat Karkın, "Yılın Jandarma Trafik Görevlisi" Astsubay Kıdemli Çavuş Kadir Aktaş ve resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Etkinliğe Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Tufan, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hakan Vural, Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı ile öğrenciler katıldı.

- MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tarsus'ta Trafik Güvenliği Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement