Tarsus'ta Yaşam Boyu Spor Merkezi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Tarsus'ta Yaşam Boyu Spor Merkezi Açıldı

Tarsus'ta eski belediye başkanlarından Bedrettin Sarpkaya'nın ismini verildiği Bedrettin Sarpkaya Yaşam Boyu Spor Merkezi, düzenlenen törenle açıldı.

24.02.2018 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarsus'ta eski belediye başkanlarından Bedrettin Sarpkaya'nın ismini verildiği Bedrettin Sarpkaya Yaşam Boyu Spor Merkezi, düzenlenen törenle açıldı.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Fatih Mahallesi'ndeki açılışta yaptığı konuşmada, ilçeye hizmet veren herkese teşekkür etti.

Merkeze, 1989-1994 yılları arasında belediye başkanlığı görevini üstlenerek bir dönem şehre hizmet veren Bedrettin Sarpkaya'nın adının verildiğini belirten Can, şöyle konuştu:

"Bizim için şehrimize kim bir çivi çakmışsa ve çakıyorsa her türlü takdire şayandır, kıymetlidir. Bu sebeple sayın Bedrettin Sarpkaya'ya şehrimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı başta şahsım olmak üzere, şükranlarımı sunuyorum. Şahsım, kurumum ve Tarsus halkı adına hepsinden Allah razı olsun diyorum. Şu anda 29. yapmış olduğumuz bu tesisimizin haricinde 4 mahallemizde daha yaşam boyu spor merkezi inşaatlarımız bitti, açılışını bekliyor. Ayrıca şu anda 4 mahallede cami inşaatlarımız devam ediyor. Hedefimiz Ramazan ayında ibadete açmayı düşünüyoruz."

Sarpkaya da tesise adının verilmesinden dolayı Başkan Can'a teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tarsus'ta Yaşam Boyu Spor Merkezi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement