Tarsus Yarı Maratonu 25 Mart'ta Koşulacak - Son Dakika
Spor

Tarsus Yarı Maratonu 25 Mart'ta Koşulacak

Tarsus Yarı Maratonu’nun 25 Mart Pazar günü koşulacağı bildirildi.

28.02.2018 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarsus Yarı Maratonu'nun 25 Mart Pazar günü koşulacağı bildirildi.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 2 yıl aradan sonra yeniden Tarsus Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin birlikte düzenleyeceği 12. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu bu yıl 25 Mart 2018 Pazar günü gerçekleştireceklerinis öyledi.

Amaçlarının Tarsus'un ulusal ve uluslararası alanda tanınırlığını arttırmak olduğunu ifade eden Başkan Can, "Tarsus Yarı Maratonu'na desteklerinden ötürü Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz'a şükranlarımı sunuyorum. Bu organizasyon ülkemizdeki en büyük yarı maraton organizasyonudur. Dünyanın dört bir yanından gelen sporculara ev sahipliği yapılacaktır. 21.1 kilometrelim Yarı Maraton ile birlikte 5 kilometrelik Halk Koşusu ve Minik Adımlar Çocuk Koşusu düzenleyeceğiz. Her yaştan, her kesimden bütün vatandaşlarımızı 25 Mart 2018 Pazar günü saat 09: 00'da spor kıyafetleri ile birlikte Kültür-Sanat Sokağı'na bizlerle koşmaya davet ediyorum" dedi.

12. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu ve Halk Koşusu kayıtları "tarsusmarathon.org" sayfası üzerinden alınıyor. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tarsus Yarı Maratonu 25 Mart'ta Koşulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement