Tartan'dan İşçi Partisi Karşıyaka Adayı İrfan Erol'a Destek - Son Dakika
Yerel

Tartan'dan İşçi Partisi Karşıyaka Adayı İrfan Erol'a Destek

Tartan\'dan İşçi Partisi Karşıyaka Adayı İrfan Erol\'a Destek

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’ın annesi Melek Tartan, İşçi Partisi (İP) Karşıyaka Bostanlı Seçim Bürosu’nu ziyaret ederek İP Belediye Başkan Adayı İrfan Erol’a desteğini bildirdi ve “Benim ve çevremin oyu sizindir” dedi.

15.03.2014 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ın annesi Melek Tartan, İşçi Partisi (İP) Karşıyaka Bostanlı Seçim Bürosu'nu ziyaret ederek İP Belediye Başkan Adayı İrfan Erol'a desteğini bildirdi ve "Benim ve çevremin oyu sizindir" dedi.

İP Karşıyaka Bostanlı Seçim bürosunu ziyaret eden ve burada bulunan İrfan Erol ve partililerle tek tek tokalaşan Melek Tartan, "Cumhuriyet değerlerimizi korumak için sizi destekliyorum. Karşıyaka'ya yakışan ve belediye başkanlığını hak eden tek aday sizsiniz. Benim ve çevremin oyu sizindir" sözleriyle Erol'a desteğini dile getirdi. Sevgili annemize desteği için minnet ve saygılarımı sunuyorum diyen İP Karşıyaka adayı İrfan Erol da yaptığı konuşmada, "Değerli büyüğümüz Melek Tartan'ın ziyareti bizi çok mutlu etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bize güç verdi" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tartan'dan İşçi Partisi Karşıyaka Adayı İrfan Erol'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement