"İzmir Sandıkta Demokrasi Dersi Verecek" - Son Dakika
Yerel

"İzmir Sandıkta Demokrasi Dersi Verecek"

"İzmir Sandıkta Demokrasi Dersi Verecek"

DSP Konak Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret etti.

12.03.2014 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokratik Sol Parti (DSP) Konak Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ve İzmir Otobüsçüler ve Umum Servis Araçları İşletmecileri Odası'nı ziyaret etti.

Oda üyelerinin desteğini alan Başkan Tartan, taksi ve otobüs esnafının hep yanında olduklarını ve önümüzdeki beş yılda da bunun süreceğini söyledi. İki odada da esnaf ile kucaklaşan Tartan, "Aramızda hep bir sevgi ve kardeşlik ilişkisi olmuştur. Ancak sevgi söz ile olmaz, biz de geride bıraktığımız beş sene içinde taksi ve otobüs esnafına duyduğumuz sevgiyi icraatlarımızla gösterdik. Yazın en ölü sezonda İzmir'de uluslararası organizasyonlar düzenleyerek taksicinin yüzünü güldürdük. Veteranlar Atletizm Şampiyonası ile yazın ortasında İzmir'e 50 milyon lira aktı. Bunlar hep taksi esnafımıza ve kentimize hizmettir" dedi.

Yerel seçimlerde ortaya çıkan adayların proje konuşmadığını ve siyasetin ve milli değerlerin tartışılmakta olduğunu vurgulayan Tartan, "Benden başka proje üreten yok. Tescil ettirdiğimiz 100 proje içinde şoförlerimiz ve taksi esnafımıza yönelik olanlar da var. Bunlar hep karşılığını sandıkta bulacak. İzmir halkı sandıkta demokrasi, adalet ve erdem dersi verecek" diye konuştu.

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık ise Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'a teşekkür ederek "Görev süreniz boyunca hep yanımızda oldunuz, çok teşekkür ediyoruz. Konak'ta başarılı olacağınıza ve önümüzdeki beş yıl içinde de hizmetlerinizin süreceğine inanıyoruz ve size güveniyoruz" ifadesini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'İzmir Sandıkta Demokrasi Dersi Verecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement