Tartan Posterine Kurşun - Son Dakika
Güncel

Tartan Posterine Kurşun

DSP Konak Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'ın seçim kampanyalarında kullandığı pankart ve afişlere saldırıda bulunuldu.

05.03.2014 10:24  Güncelleme: 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DSP Konak Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'ın seçim kampanyalarında kullandığı pankart ve afişlere saldırıda bulunuldu. Cumhuriyet Bulvarı üzerinde bulunan pankartın asıldığı gün saldırıda bulunulurken, sokaklardaki afişlere ateş edildi.

CHP'den istifa ederek DSP Konak Belediye Başkanlığı adaylığını açıkladığını hatırlatan Dr. Hakan Tartan, "İstifa ettiğim gün hakkımda terbiye sınırlarını aşan yakıştırmalar yaptılar. DSP Konak Belediye Başkanlığı adaylığımı açıkladığım gün hakaretler artı. Seçim çalışmalarımda hazırladığım afiş ve pankartlar yırtıldı. Demokrasiyi içlerine sindiremeyen ve rant peşinde koşanlar beni hazmedemeyerek saldırılar düzenliyorlar. Sokaklardaki afişlere silahlı saldırılar düzenleyerek vatandaşların da hayatlarını tehlikeye atıyorlar. Çıkar ilişkilerinde düzeni bozulacak kişiler 30 Mart akşamı yenilgiyi tadacaklar. 5 yıl boyunca hizmet için çalıştım. Atatürk ve Cumhuriyet için 5 yıl daha vatandaşa hizmet edeceğim" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Tartan Posterine Kurşun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement