TARTIŞTIĞI EŞİNİ ÖLDÜRDÜ - Son Dakika
Güncel

TARTIŞTIĞI EŞİNİ ÖLDÜRDÜ

MERSİN'de Mahsun Ekinci (40) eşi Emine Ekinci'yi (42) tabancayla vurarak öldürdü.

13.01.2023 11:16  Güncelleme: 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MERSİN'de Mahsun Ekinci (40) eşi Emine Ekinci'yi (42) tabancayla vurarak öldürdü. Ekinci gözaltına alınırken Emine Ekinci'nin cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında, Tarsus ilçesi Çağlayan Mahallesi 1001'inci Sokak'ta meydana geldi. Antalya'da döner ustası olarak çalışan Mahsun Ekinci geldiği evinde 2 çocuğunun annesi, eşi Emine Ekinci ile ailevi nedenlerle tartışmaya başladı. Son dönemde kardeşleriyle yaşadığı sorun nedeniyle psikolojik tedavi de gördüğü ileri sürülen Mahsun Ekinci, tartışmanın büyümesi üzerine ruhsatsız tabancasıyla eşine ateş açtı. Silah seslerini duyan komşularının ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Emine Ekinci, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Eşini vurduktan sonra evde polisleri bekleyen Mahsun Ekinci gözaltına alındı, Emine Ekinci'nin cenazesi ise otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayda kullandığı tabancaya el konulan Mahsun Ekinci, sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

CENAZE TARSUS'TA TOPRAĞA VERİLECEK

Adana Adli Tıp Kurumu'na teyzesinin cenazesini almaya gelen Emre Öngi, eniştesi ile kendi ailesiyle arasında sorun yaşadığını, bu yüzden son dönemde psikolojik tedavi gördüğünü söyledi. Öngi, "Eniştem kardeşleriyle sorun yaşıyordu. Teyzemi öldürecek bir insan değil. Nasıl oldu biz de anlayamadık" dedi. Emine Ekinci'nin cenazesi otopsinin ardından Tarsus'ta toprağa verilecek.

TARTIŞTIĞI EŞİNİ ÖLDÜRDÜ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TARTIŞTIĞI EŞİNİ ÖLDÜRDÜ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement