Tartıştığı Eşini Yaraladı, Kayınvalidesini Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Tartıştığı Eşini Yaraladı, Kayınvalidesini Öldürdü

Tartıştığı Eşini Yaraladı, Kayınvalidesini Öldürdü

İzmir'in Kiraz İlçesi'nde, 49 yaşındaki Hasan Demir, tartıştığı eşi 34 yaşındaki Filiz Demir'i bıçakla ağır yaraladı, kayınvalidesi 65 yaşındaki Ayşe Güloğlu'nu ise öldürdü.

16.08.2015 20:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Kiraz İlçesi'nde, 49 yaşındaki Hasan Demir, tartıştığı eşi 34 yaşındaki Filiz Demir'i bıçakla ağır yaraladı, kayınvalidesi 65 yaşındaki Ayşe Güloğlu'nu ise öldürdü. Zanlı koca Demir, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Yağlar Köyü'nde çiftçilik yapan evli ve bir çocuk babası Hasan Demir, bugün saat 12.00 sıralarında kahvaltı yaparken, 4 yıllık eşi Filiz Demir ile tartıştı. Bir süredir aralarında geçimsizlik bulunan çiftin tartıştığını duyan ve yan taraftaki evde oturan Ayşe Güloğlu da kızının evine geldi. Güloğlu'nun gelmesiyle tartışma daha da büyüdü. Tartışmanın uzamasına sinirlenen Hasan Demir, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla önce eşi Filiz Demir'i boynu ve göğsünden 7 bıçak darbesiyle yaraladı. Ardından kaçmaya çalışan kayınvalidesi Ayşe Güloğlu'nu yan evdeki bahçede yakalayan Hasan Demir, bıçakla göğüs ve sırtından yaraladı. Kanlar içinde kalan Güloğlu, olay yerinde yaşamını yitirdi. Gürültüleri duyan komşularının haber vermesi üzerine gelen jandarma ekiplerinin çağırdığı ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan bir çocuk annesi Filiz Demir ise yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Demir'in hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Jandarma, Hasan Demir'i gözaltına alırken, her ikisinin de ikinci evliliği olduğu öğrenilen çiftin 2 yaşındaki müşterek oğulları B. D. ise babasının yakınlarına teslim edildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tartıştığı Eşini Yaraladı, Kayınvalidesini Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement