Tartıştığı kişiyi silahla öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Tartıştığı kişiyi silahla öldürdü

Tartıştığı kişiyi silahla öldürdü

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, tartıştığı şahıs tarafından silahla vurulan 43 yaşındaki kişi, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

13.11.2022 14:10  Güncelleme: 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, tartıştığı şahıs tarafından silahla vurulan 43 yaşındaki kişi, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, ilçeye bağlı kırsal Uncular Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre, Akkaya mezrasında bulunan bahçesindeki kayısı ağaçlarının köklerini söken 43 yaşındaki Faik Mengeç ile H.P. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine H.P., tabanca ile Faik Mengeç'e ateş etti. Silah sesini duyan yakınları, olay yerine gittiklerinde Mengeç'i kanlar içerisinde buldu. Yakınları, ağır yaralanan Mengeç'i özel otomobille Elbistan Devlet Hastanesi'ne götürmek üzere yola çıktı. İlçe merkezine yakın bir yerde ambulansa alınan Mengeç, hastaneye kaldırıldı. Acil serviste müdahale edilen yaralı, doktorların çabasına rağmen hayatını kaybetti. Mengeç'in cansız bedeni, savcılık incelemesi için morga konuldu.

Cinayet zanlısı H.P. ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, mahallede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tartıştığı kişiyi silahla öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı
    17:35 İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı

    Bahçelievler'de E5'ten yan yola geçmek isteyen iki inatçı sürücü, birbirlerini beklemeyince araçlar bariyerlere sıkıştı. Olay saat 14.00 sıralarında Bahçelievler yan yol girişinde meydana geldi. Seyir halindeki iki inatçı sürücü, E5'ten aynı anda yan yola girmek istedi. Sabırsız sürücüler, birbirlerini beklemeyince iki araç, bariyerlere sıkıştı. Sürücülerin kendi imkanlarıyla sıkıştıkları yerden çıktığı araçlarda hasar meydana geldiği öğrenildi.

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    17:34 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da bir apartmanda meydana gelen olayda, Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak ağır yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yaşamını yitirdi. Şüpheli olarak aranan Meltem Z'nin eşi Serkan Z. polis tarafından yakalandı ve tutuklandı. Turgut D. ve Meltem Z'nin cenazeleri ikindi namazının ardından defnedildi.

  • Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı
    17:32 Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı

    Osmancık ilçesinde D-100, E-80 Karayolu kenarındaki aydınlatma lambası aniden alev alarak yanmaya başladı. İtfaiye ekipleri müdahale ederek yangını söndürdü.


Advertisement