Tartıştığı Kız Arkadaşının Kedisine İşkence Eden Adama 2 Yıl Hapis - Son Dakika
Güncel

Tartıştığı Kız Arkadaşının Kedisine İşkence Eden Adama 2 Yıl Hapis

Tartıştığı Kız Arkadaşının Kedisine İşkence Eden Adama 2 Yıl Hapis

Fransa'da cep telefonu yüzünden tartıştıkları kız arkadaşının kedisini yakarak yedinci kattan atan adam 2 sene hapis cezasına çarptırıldı.

02.02.2016 11:05  Güncelleme: 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahkeme Fransa'nın Nice kentinde sinirlendiği kız arkadaşının kedisini yakarak yedinci kattan atan işsiz çatı ustasını iki sene hapis cezasına çarptırdı.

SEVGİLİSİNİN KEDİSİNİ ÖNCE YAKTI ARDINDAN AŞAĞI ATTI

Uzun süredir işsiz olan çatı ustasının, cep telefonu yüzünden tartıştıkları kız arkadaşının kedisini, eline geçirdiği 90 derece alkol ile ıslattığı ve cep telefonunu vermediği taktirde kediyi ateşe vermek ile tehdit ettiği belirtilen duruşmada, cep telefonunu alamadığı için elindeki çakmak ile kediyi ateşe verdiği ve yedi kattan aşağı attığı belirtildi.

ÖTENAZİYLE ACILARINA SON VERİLDİ

Hayvanları koruma derneğinin yardım ekipleri tarafından en yakın veteriner kliniğine götürülen kedinin kurtarılamaz bir durumda olduğu için ötenazi yolu ile acılarına son verildiği belirtilen duruşmada, taraf olan Hayvanları Koruma Derneği ve Brigitte Bardot dernekleri, dava hakiminden bu barbar davranış karşısında "örnek" sayılabilecek bir ceza talep ettikleri belirtildi.

2 YIL HAPİS YATACAK

Savcının 2 sene hapis cezası önerisini aynen uygulayan dava hakimi, barbar çatı ustasını iki senesi kesin altı ayı ertelemeli toplam 2.5 sene hapis cezasına çarptırdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tartıştığı Kız Arkadaşının Kedisine İşkence Eden Adama 2 Yıl Hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement