Eşinin sırtından bıçakladığı adam kanlar içinde kapının önünde bulundu - Son Dakika
Güncel

Eşinin sırtından bıçakladığı adam kanlar içinde kapının önünde bulundu

Karabük'te Dilara T. ile eşi Onur T. arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Dilara T., eşi Onur T.'yi sırtından bıçakladı. Kadın gözaltına alındı, kanlar içinde kapıda bulunan eşi hastaneye kaldırıldı.

19.11.2020 03:28  Güncelleme: 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'ün 100.Yıl Mahallesi 1079. Sokak'taki bir apartmanda meydana gelen olayda, alınan ilk bilgilere göre, Dilara T. ile eşi Onur T. arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. İkili arasındaki tartışma büyürken, Dilara T. bıçakla eşi Onur T.'yi sırtından bıçakladı.

BIÇAKLANMIŞ HALDE KAPININ ÖNÜNDE BULUNDU

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Onur T.'yi sırtından bıçaklanmış halde apartman girişinde buldu. Ambulansa alınan Onur T. Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri, eşini sırtından bıçakladığı belirtilen Dilara T.'nin daire içinde olduğunu tespit etti ve kapıyı açmasını istedi. Polisin ikna ettiği Dilara T. kapıyı açarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Eşinin sırtından bıçakladığı adam kanlar içinde kapının önünde bulundu
Eşinin sırtından bıçakladığı adam kanlar içinde kapının önünde bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşinin sırtından bıçakladığı adam kanlar içinde kapının önünde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Kimbilir: Anlamadığım, bu işi bir erkek yapsa erkek terörü oluyorda kadın yapınca neden eşinin bıçakladığı şeklinde veriliyor. Sonuçta hangi taraf olursa olsun yapılan bir bireyin yaşam hakkına saldırı değilmi. 29 2 Yanıtla
  • kimo: kadınların sözlü ve fiili şiddetine son verilsin artık verdiğniz anlamsız haklarla kendilerini bulunmaz hint kuşamşı veya padişah sanıp yüzlerce yıldır oluşan düzeni param parça ettiler. 17 5 Yanıtla
  • mehmet: ifadesi alınıp şiddet uyguluyor diye ifade verilip birde çay ikram edilip gönderirler. bunu erkek yapsaydı kıyamet kopardı adalet varsa eşit olmalı ama adaletin olmadığı bir ülke konumunu somalide biliyor mozambikte biliyor 15 6 Yanıtla
  • andsmero: erkek şiddetine bırılerı dur desın artık 13 6 Yanıtla
  • itfaye: Su hale bak cinayette yaris yapan erkek kadin derken insanlik cöküyor iyice. 14 1 Yanıtla
  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.


Advertisement