Taş Kafa' Cem Cücenoğlu; Poyraz Karayel'den Sıkı Müzik Grubu Oluşturabiliriz - Son Dakika
Güncel

Taş Kafa' Cem Cücenoğlu; Poyraz Karayel'den Sıkı Müzik Grubu Oluşturabiliriz

Taş Kafa\' Cem Cücenoğlu; Poyraz Karayel\'den Sıkı Müzik Grubu Oluşturabiliriz

Ekranın sevilen dizisi 'Poyraz Karayel'de 'Taş Kafa' karakterini canlandıran, Cem Cücenoğlu, konservatuarda piyano bölümünden mezunu olduğunu hatırlatırken, "Ekipteki arkadaşlarla sıkı müzik grubu oluşturabiliriz" dedi.

08.12.2015 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekranın sevilen dizisi 'Poyraz Karayel'de 'Taş Kafa' karakterini canlandıran, Cem Cücenoğlu, konservatuarda piyano bölümünden mezunu olduğunu hatırlatırken, "Ekipteki arkadaşlarla sıkı müzik grubu oluşturabiliriz" dedi.

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalında yayınlanan 'Turki Ekstra' ekibi, 'Poyraz Karayel' dizisi oyuncuları ile yaptığı röportajları yayınladı. Dizide 'Bahri Umman'ı canlandıran Musa Uzunlar, rol gereği ormanlık alandaki evinin duvarında Osmanlıca yazılar olduğu hatırlatılınca, "Arap harfleri esintileri Bahri Baba'nın babasından kaynaklanan bir şey. Onun babasının belki imam olmasından o geleneği kendi evinde de sürdürmüş. Zaten tespih yaparak da aynı zamanda hobileriyle yaşatıyordu bu anları" dedi. Uzunlar, dizide kızını canlandıran Burçin Terzioğlu'nun çok yetenekli olduğunu söyledi. Musa Uzunlar, "Burçin, kamera önünde nasıl doğalsa arkasında da o şekilde doğal. Zannediyorum bu doğallık, sıcaklık ekranlara da geçiyor" dedi.

Musa Uzunlar, Arap dünyasında 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisindeki rolüyle tanınıp çok sevildiğini, İstanbul'da kendisini tanıyan Araplar'ın, tereddüt etmeden kendisini tanıyıp yanına gelip tanıştığını anlattı. Uzunlar, İstanbul Boğazı'nı yüzerek geçmesinin çok büyütülecek bir şey olmadığını söyledi.

EMEL ÇÖLGEÇEN: AİLE GİBİ OLDUK

Dizide 'Avukat Sema Koral'ı canlandıran Emel Çölgeçen, çekimlerin çok keyifli geçtiğini anlatırken, "Siz ekranda dramatik sahneler izliyorsunuz ama biz kamera arkasında çok eğleniyoruz. Çekimler biraz yoğun. Ekip çok güzel. Hepimiz bir aile gibi olduk. Mutluyuz. Şükürler olsun; Yönetmenimizden oyuncumuza kadar herkes komik" dedi.

"ŞARKI SÖYLEMEK İSABET OLUYOR"

'Poyraz Karayel'de 'Zülfikar Ülgen'i canlandıran Celil Nalçakan, bir bölümde şarkı söylediği hatırlatılınca, "Bu konuda bir profesyonelliğim yok. Okulda bununla ilgili bir eğitim alıyoruz illakin. Şarkıcılık, şarkı icra etmek başka bir meslek, başka profesyonellik gerektiriyor zaten. Zülfikar ne kadar söyleyebiliyorsa o kadar söyleyebiliyorum" karşılığını verdi.

'TAŞ KAFA'; İLK İŞİM MÜZİSYENLİK

Dizide 'Taş Kafa' karakterini canlandıran Cem Cücenoğlu, konservatuarda piyano bölümünü mezunu olduğunu hatırlattı. Cücenoğlu, şöyle konuştu:

"İlk mesleğim müzisyenlik. Daha sonra oyunculuğu bitirdim. 1998 yılındaki mezuniyetten beri piyano öğretmenliği yapmaktayım. Müzik oyunculuk benim birbirinden koparmayacağım; Olmasa olmazlarım."

Cem Cücenoğlu, dizi oyuncularından Celil Nalçakan'ın sesinin iyi olduğunu, başrol oyuncusu İlker Kaleli'nin gitar, Kanbolat Görkem Arslan'ın basgitar çalabildiğini ifade ederek, "Grup neden olmasın? Güzel sıkı bir ekip oluşturabiliriz. Neden olmasın?" dedi.

Dizide 'Bahri Baba'nın oğlu 'Sadreddin Umman'ı canlandıran Ali İl, daha önce bu kadar sert bir karakter yerine mahcup, içine kapanık, naif rolleri oynadığını, çok sayıda film izleyerek kaynak araştırdığını, senaristin çok derinlikli ve altyapısı olan karakterler oluşturduğunu, bu nedenle zorlanmadığını anlattı.

Arap dünyasında 'Yer Gök Aşk' ve 'Asi' dizilerinden tanınan, 'Poyraz Karayel'de 'Sefer Kılıçaslan'ı canlandıran Kanbolat Görkem Arslan, Arap hayranlarının sevdikleri sanatçılara daha büyük ilgi gösterdiğini ifade etti. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taş Kafa' Cem Cücenoğlu; Poyraz Karayel'den Sıkı Müzik Grubu Oluşturabiliriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement