Tasarım Tomtom Sokakta" 19 Ekim'de Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Tasarım Tomtom Sokakta" 19 Ekim'de Başlıyor

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek "Tasarım Tomtom Sokakta" etkinliği 19-22 Ekim'de sanat, tasarım, müzik ve alışverişi buluşturacak.

04.10.2017 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek "Tasarım Tomtom Sokakta" etkinliği 19-22 Ekim'de sanat, tasarım, müzik ve alışverişi buluşturacak.

Etkinliğin medya merkezinden yapılan açıklamaya göre, her yıl mayıs ve ekim aylarında farklı konseptlerle düzenlenen "Tasarım Tomtom Sokakta" etkinliği, bu yıl da Beyoğlu Tomtom Kaptan Sokak'ta sanatseverlerle alışveriş tutkunlarını bir araya getirecek.

"Kendini İzle" temasıyla düzenlenen etkinlik 100 tasarımcı, 50 sanatçı, 50 konuşmacı ve 5 mekan ile tasarımı farklı alanlarda sokağa taşıyacak.

Tomtom Design Management İcra Kurulu Hakan Kodal, Bahar Korçan, Serra Arıkök ve Ayşegül Temel inisiyatifinde hayata geçirilen TasarımTomtom Sokakta, bu kez Türkiye'nin Ödeme Yöntemi Troy'un ana sponsorluğunda, Audi & Lamborghini, Mudo Concept, QNB Xclusive, Hopi, Tomtom Gardens, Orta Anadolu kategori sponsorluğunda, Acıbadem, Açık Radyo, Jotun, Pegasus'un katkıları, Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Tescilli Markalar Derneği (TMD), İtalyan Lisesi'nin desteği ile gerçekleştirilecek.

Açık Radyo iş birliği ile özel yayınlar gerçekleşecek

Beyoğlu Belediyesi himayesinde düzenlenen etkinlikte ayrıca Tescilli Markalar Derneği de tasarım ödülleri verecek. Mayıs 2017'de ikincisi düzenlenen ve 20 binin üzerinde ziyaretçinin ağırlandığı etkinlik, bu sefer de sergi ve enstalasyonlar, sohbet ve atölyeler, canlı performanslar ile Tomtom Mahallesi'nde tasarım dünyasına ilham verecek.

Açılışı, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve organizasyon komitesi tarafından 19 Ekim 2017 Perşembe günü yapılacak etkinlik boyunca Açık Radyo iş birliği ile özel yayınlar gerçekleşecek. Üç akşam üç ayrı etkinlik yer alıyor. 19 Ekim'de açılış gecesi Tomtom Designhood'un sanat, tasarım, müzik dolu özel lansmanı, 20 Ekim'de QNB Finansbank sponsorluğunda TMd Ödülleri ve Gala Gecesi, 21 Ekim ise Troy davetlilerine özel "Nardis Caz Gecesi" düzenlenecek.

Açıklamada verilen bilgilere göre, "Tasarım Tomtom Sokakta" etkinliği, İstanbul'un en eski mahallesi TomTom Sokak'ta yaktığı tasarım meşalesini uluslararası platforma taşımayı hedefliyor.

"Etkinliğin destekçilerinden biri olmanın gururunu yaşıyoruz"

Tasarım Tomtom Sokakta ana sponsoru Troy'u temsilen Bankalararası Kart Merkezi (BKM) Genel Müdürü Soner Canko, "Bugün Türkiye'nin Ödeme Yöntemi TROY ile yaratıcı fikirlerin arkasında olduğumuzu, yeni bakışların ve yaklaşımların ne kadar önemli olduğunu göstermek adına Tasarım Tomtom Sokakta etkinliğinin destekçilerinden biri olmanın gururunu yaşıyoruz. Yaratıcı insanlar için bir alan yaratabilen yegane etkinliklerden bir tanesi olan Tasarım Tomtom Sokakta üçüncüsü üretme ve yaratma eyleminin seyircilere ihtiyaç duysa da en temelde 'Kendini İzle'me ile başladığını bizlere tekrar gösteriyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tasarım Tomtom Sokakta' 19 Ekim'de Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement