Tasarımcı Emre Erdemoğlu'nun defilesinde Murat Dalkılıç rüzgarı - Son Dakika
Magazin

Tasarımcı Emre Erdemoğlu'nun defilesinde Murat Dalkılıç rüzgarı

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, tasarımcı Emre Erdemoğlu, 2020-2021 sonbahar-kış koleksiyonunda manken olarak defileye çıktı. Şarkıcı, gök mavisi takım elbisesiyle podyumda boy gösterdi.

20.08.2020 11:42  Güncelleme: 01:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tasarımcı Emre Erdemoğlu,2020-2021 sonbahar-kış koleksiyonunu "Beni Bağrına Bas" temasıyla Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında tanıttı. Tasarımcının erkek koleksiyonunu tanıttığı defilesinin sürprizi ise tasarımcının uzun zamandır sahne kostümlerini tasarladığı Murat Dalkılıç oldu.

MURAT DALKILIÇ MODELLİK YAPTI

Emre Erdemoğlu defilesinde podyumda yürüyen Murat Dalkılıç, 70'lerden ilham alınarak hazırlanan koleksiyondan mavi tonlarında kısa kolu üzerine ikinci bir uzun kolu olan gök mavisi bir takım ile podyuma çıktı. Defile finalinde de tasarımcı Emre Erdemoğlu ile birlikte selama çıkan ünlü şarkıcı, podyumdaki enerjisiyle dikkatleri topladı. Moda dünyasında basamaklarını çok hızlı tırmanan Emre Erdemoğlu, koleksiyonuyla ilgili olarak, "Koleksiyonumda insan ilişkilerinin günümüzde geldiği son noktayı protest bir anlatımla ifade etmeye çalıştım. Duygunun, hissiyatın azaldığı bir dünyayı kabul etmeyip birbirimize daha sıkı sarılmamız gerektiğini farklı bir dille anlattım" dedi.

Tasarımcı Emre Erdemoğlu'nun defilesinde Murat Dalkılıç rüzgarı

Pandemi nedeniyle seyircisiz olarak gerçekleşen ve dijital olarak çekilen defile, 12-16 Ekim tarihleri arasında online üzerinden sanal etkinlik alanından izlenebilecek.

Tasarımcı Emre Erdemoğlu'nun defilesinde Murat Dalkılıç rüzgarı
Tasarımcı Emre Erdemoğlu'nun defilesinde Murat Dalkılıç rüzgarı
Tasarımcı Emre Erdemoğlu\'nun defilesinde Murat Dalkılıç rüzgarı
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Tasarımcı Emre Erdemoğlu'nun defilesinde Murat Dalkılıç rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Tuana: Tipte yok niye cikmis 3 0 Yanıtla
  • SEDEF: Rüzgar gibi esmesi için gerekli olan hiçbirşey yok ki adamda en başta boyu :D 1 1 Yanıtla
  • GS Lİ: AYAKLARINDAKİ HAC İŞARETİ NEDİR.HIRİSTİYANMI ACABA BUNLAR 2 0 Yanıtla elisa: ben müslümanım diyerek ortalıklarda hristiyan propangandası yapmak ilginç olan yoksa kimseyi ilgilendirewn bir durum yok kapişşşşşşşş 1 0 Süphanallah: Sanane be kardeşim belki de Hz. Ali'nin kılıcıdır.Seni ilgilendirmez hele beni hiç ilgilendirmez. 0 0
  • Vahit baskankol: Iyi bir din düşmanı 1 0 Yanıtla
  • yanlız: abi sevmiyorum ben bu adamı ya 1 0 Yanıtla
  • DORA: :( 0 0 Yanıtla

Advertisement