Taşçı: "Biz Yaşatmaya Çalışıyoruz, Onlar Kimyasal Bombalarla Öldürüyor" - Son Dakika
Yerel

Taşçı: "Biz Yaşatmaya Çalışıyoruz, Onlar Kimyasal Bombalarla Öldürüyor"

Taşçı: "Biz Yaşatmaya Çalışıyoruz, Onlar Kimyasal Bombalarla Öldürüyor"

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Türk milletinin hasta çocukları iyileştirmek için çalıştığını, Suriye’deki rejimin ise sağlıklı çocukları kimyasal bombalar ile öldürdüğünü söyledi.

08.04.2017 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Türk milletinin hasta çocukları iyileştirmek için çalıştığını, Suriye'deki rejimin ise sağlıklı çocukları kimyasal bombalar ile öldürdüğünü söyledi.

Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM), YEPAŞ'ın desteği ile bir otelde derneğe katkı sağlamak amacıyla bir organizasyon düzenledi. Organizasyonda konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, dezavantajlı gruplara yönelik yapılan faaliyetlerde bulunmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

"Biz hasta çocuklar için uğraşıyoruz, onlar sağlıklı çocukları öldürüyor"

Suriye'de yaşanan kimyasal bomba olayının ardından hayatına kaybeden çocuklara büyük üzüntü duyduklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Türk milletinin ne kadar hayırsever olduğunu burada gösteriyorsunuz. Sayısız toplantılara katılıyoruz. Ama toplantıların en güzeli insanlık yararına yapılan toplantılardır. Türk milletinin bu konuda takdiri oldukça fazla. Sizler, Allah'ın takdiri olan bir hastalıkla mücadele ediyorsunuz. Bizler de sizlerle beraber mücadele edeceğiz. Biliyoruz ki bu hastalık mücadele edildiğini yenilebilir. Türk milleti böyle Allah'tan gelen bir hastalıkla mücadele etmeye uğraşırken, ne yazık ki Suriye'de küçücük insanlar ölüyor. Türk milleti var olan bir hastalıkla savaşırken, onlar sağlam çocukları gözlerini kırpmadan öldürüyorlar. Bu da Türk milletinin ne kadar büyük olduğunu görüyoruz" dedi.

Daha sonra söz alan LÖSAM Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak, "1999 yılında faaliyetlerimize başladık. Lösemili ve kemik iliği nakli yapılan çocuklara yardım amacıyla kurulduk. O günden bu güne kadar başarıyla geldik. Bugüne kadar hayırseverlerin katkılarıyla geldik. Derneğimizin amacı hasta ile yardım etmek isteyenler arasında güvenli bir köprü oluşturmaktır" diye konuştu.

Programda katılımcılar çalınan müziğe oynayarak eşlik ederken, programın sonunda çekiliş düzenlendi. Çekilişin sonunda elde edilen paralar derneğe bağışlandı.

Programa ayrıca, YEDAŞ'tan Hasan Avni Zengin, İlknur Yılmaz, YEPAŞ'tan Arif Akşam, çok sayıda hayırsever ve hasta katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taşçı: 'Biz Yaşatmaya Çalışıyoruz, Onlar Kimyasal Bombalarla Öldürüyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement