Taşeron İşçilerinden Cumhurbaşkanına Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Taşeron İşçilerinden Cumhurbaşkanına Teşekkür

Taşeron İşçilerinden Cumhurbaşkanına Teşekkür

Diyarbakır’da taşeron işçiler, kendilerine kadro verilmesi nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümete teşekkür etti.

11.01.2018 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da taşeron işçiler, kendilerine kadro verilmesi nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümete teşekkür etti.

Diyarbakır Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesi önünde toplanan bir grup işçi, taşeron işçilere kadro verilmesi nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümete teşekkür etti. Sağlık-Sen Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu ve Hak İş Konfederasyonuna bağlı Öz Büro İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Aküzüm'ün de katıldığı açıklamada işçiler, alkışlar eşliğinde basın açıklaması yaparak teşekkürlerini dile getirdi.

Grup adına açıklama yapan Öz Büro İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Aküzüm, "Her zaman 'Hakkı savunmak onurumuz, emeğe sadakat şerefimizdir' ilkesiyle çalışan arkadaşlarımızın yanında olacağız. Bugün burada toplanmamızın sebebi Türkiye'de son yıllarda en önemli sorunu haline gelen ve Türkiye'nin kanayan yarası olan 1930'lu yıllardan bu yana devam eden taşeron meselesine tüm imkansızlıklara ve tüm olumsuzluklara rağmen son noktayı koyan büyük Türkiye'nin onurlu ve yiğit lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a tüm taşeron çalışanı arkadaşlarım ve aileleri adına teşekkür ediyorum. 15 Temmuz hain darbe girişiminde Türkiye'de tüm taşeron çalışanları olarak ülkemizin, milletimizin ve İslam aleminin bekası uğruna nasıl meydanlarda gece gündüz nöbet tuttuysak bundan sonraki süreçlerde de yine Cumhurbaşkanımız yanında olmaya devam edeceğiz. Tabi ki kadro sürecinde kapsam dışı kalan kitlede çalışan arkadaşlarımızın da umut ediyoruz ki en kısa sürede Cumhurbaşkanımız tarafından bu arkadaşlarımızda kapsam içine alınır. Bu sürecin tüm taşeron çalışanlarına, ilimize bölgemize, ülkemize ve ülke insanımıza hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

İşçi Hicran Karanfil ise, "Duygularımız tarif edilmez yıllardır beklediğimiz bir an yıllardır beklediğimiz bir müjde hem biz hem ailemiz çok mutlu oldu. Kadro alamayanlar umarım hepsi alır bir tarafımız çok mutlu bir tarafımız eksik bıraktı umarım Cumhurbaşkanımız bu eksikliği görür ve tamamlar o eksikliği mutluluğumuz daim olur. Hepimize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Taşeron İşçilerinden Cumhurbaşkanına Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.


Advertisement