Taşın Altındaki Eller" Grubundan Sorgun'daki Okullara Yardım - Son Dakika
Yerel

Taşın Altındaki Eller" Grubundan Sorgun'daki Okullara Yardım

Taşın Altındaki Eller" Grubundan Sorgun\'daki Okullara Yardım

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde eğitim gören bir grup öğrenci tarafından 2012 yılında kurulan "Taşın Altındaki Eller" adlı topluluk, Sorgun'da çeşitli okullara yardımda bulundu.

21.11.2015 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde eğitim gören bir grup öğrenci tarafından 2012 yılında kurulan "Taşın Altındaki Eller" adlı topluluk, Sorgun'da çeşitli okullara yardımda bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada "Taşın Altındaki Eller" topluluğunun "Bir defada başkası için" sloganıyla çıktıkları yolda, amaçlarının arkalarında alabildiğince gülen insanlar bırakmak olduğunu söyledi.

Topluluğunun çok çeşitli alanlarda çalışmalar yaptıklarını ifade eden Ekinci, "Bu topluluk o kadar farklı alanlarda faaliyet gösteriyor ki hayran olmamak mümkün değil. Kimsesiz çocukların kaldığı sevgi evleri, huzur evleri, görme engelliler, zihinsel engelliler ve down sendromlular, LÖSEV, ihtiyaç sahibi öğrenciler gibi 13 farklı sosyal sorumluluk projesi yürütüyorlar. Üstelik sadece kuruldukları şehir Ankara'da değil, ülkemizin dört bir yanına ulaşmaya çalışıyorlar" dedi.

Topluluğunun bu haftada Sorgun'da çeşitli çalışmalar yaptığını belirten Ekinci, şunları kaydetti:

"Külhüyük Şehit Sait Özbek, Akşemsettin, Çiğdemli, Belencumafakılı, Günyazı, ve Karalık ilk ve ortaokulu olmak üzere toplam 7 okula el uzattılar. 28 kişilik bir ekiple Sorgun'a gelen yardım gönüllüleri, gittikleri bu okullarda kütüphaneler kurdu. Ayrıca öğrencilere eğitim setleri ve kışlık kıyafetler hediye eden topluluk, ellerinden geldiğince çeşitli kampanyalar düzenleyerek toplamış oldukları anasınıfı, spor, ağlık ve laboratuvar malzemelerini de okullara ulaştırdılar."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Taşın Altındaki Eller' Grubundan Sorgun'daki Okullara Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement