Fatih Terim, Akhisar Finalinden Sonra Kadroda Taşları Yerinden Oynattı - Son Dakika
Spor

Fatih Terim, Akhisar Finalinden Sonra Kadroda Taşları Yerinden Oynattı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Ligin ilk haftasında oynanacak Ankaragücü maçı öncesi kadroda köklü değişikliklere gitme kararı aldı.

08.08.2018 05:35  Güncelleme: 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son şampiyon Galatasaray, Süper Kupa'dan sonra Süper Lig'de de iş kazası yaşamak istemiyor. Sarı-kırmızılı takımda Süper Kupa'nın kaybedilmesi ve sergilenen kötü futbol endişe yaratırken, Teknik Direktör Fatih Terim acil eylem planını devreye sokma kararı aldı.

Tecrübeli hoca, Akhisar maçında aksayan noktaları tespit ederken, transferlerin yetişmemesi nedeniyle kısa vadeli çözümler üretecek. Terim, hazırlık döneminin formsuz ve mutsuz ismi Gomis'e alternatifsiz olması yüzünden şimdilik dokunmayacak. Ancak Eren Derdiyok'un Akhisar maçında golle dönmesi teknik heyeti umutlandırdı. İşlerin sahada kötü gitmesi halinde Gomis'in yerini Eren alacak.

KANATLARA ONYEKURU VE GARRY RODRIGUES GEÇİYOR

Ankaragücü deplasmanında bir başka formsuz Feghouli kesilip yerine Nijeryalı futbolcu Onyekuru sahaya sürülecek. Feghouli'nin iyi görünmemesi ve Onyekuru'nun iyi bir kamp geçirmesi Terim'in bu konuda değişikliğe gitmesine neden oldu. Böylece ön tarafta kanatlar Onyekuru ile beraber Garry Rodrigues'e şans verecek. Galatasaray'da hayal kırıklığı yaratan performansı ile şimşekleri üzerine çeken Belhanda'ya da kulübe yolu gözüktü. Terim'in, Ankaragücü deplasmanında Faslı futbolcuyu keserek, kupada oyuna girdikten sonra takımın en iyisi olarak dikkatleri üzerine çeken Selçuk İnan'a şans vereceği öğrenildi. Böylece Selçuk İnan 10 numaralı pozisyona çekilecek.

Diğer taraftan Akhisar maçında sakatlanan Nagatomo'nun yerine sol bekte Carole görev yapacak.

Fatih Terim, Akhisar Finalinden Sonra Kadroda Taşları Yerinden Oynattı
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Fatih Terim, Akhisar Finalinden Sonra Kadroda Taşları Yerinden Oynattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • YENI ADIM GLADYATÖR andsmero: ADIMIN BAŞINA GLADYATÖR EKLİYORUM ÇUNKU BURALARIN KRALI BENIM ARTIK. ŞİKECİ BİR FENEV VE FETOCU BIR GS NIN OLDUGU YERDE KRAL HER ZAMAN BEŞİKTAŞ VE DİĞER KULUPLERDİR.2.LİG 3.LİG TAKIMLARI BİLE SİZDEN ŞEREFLİ VE HAYSIYETLIDİR ANADOLU TAKIMLARININ ŞAHLANMA VAKTIDIR FETOSSPOR VE ŞİKEBAHÇENIN SONLARI YAKLAŞIYOR 0 14 Yanıtla
  • andsmero: DENEMEKTEK ZARAR GELMEZ PARATÖR TERİM AVRUPADA BİZİ REZİL ETMEYINDE NE HALT YIYOSANIZ YIYIN TURKIYEDE AKHISARDAN YEDINIZ ZATEN YIYECEĞİNİZİ BIR BEŞİKTAŞLI BABANIZ DERKİ GRUPTAN 1.ÇIKMAK 2000 YILINDA UEFA KUPASINI ALMAYA EŞİT NEDENİNİ GRUBUN ICINE GIRDIGINIZDE ANLAYACAKSINIZ ONCEKI GIBI FETO ARKANIZDA YOK İŞİNİZ ZOR HADİ KOLAY GELSİN 0 12 Yanıtla andsmero: boş boş yazmayın babanız gibi gruptan 1.çıkın oyle cevap yazın geçensene tudorun puanına çöken terimi sezon sonu gondermenın peşine düşeceksiniz fetosporlular haa gruptan 1.çıkamassanız aldığınız kupanın feto kupası olduğunuda yazarsınız artık dışarda hukmunuz kalmadı hukumdar babanızdır artık onun adıda beşiktaştır 0 1 Maho: Uefa ya mı denk ,guruba girince mi anlarız...galatasaray şampiyonlar ligine en çok katılan takımlardan birisi hayatınızda bir defa guruptan çıktınız tabi eziklik başka övecek bişeyiniz yok gurup birinciğiyle övünün..bunlar hep tinerden 0 0
  • Baba Fingo: tudorun mirası çabukmu bitti fatihcim. 3 8 Yanıtla
  • Ebu H.: Selcuk ve on numara görevi... Bukadar korkak olmamali oynat Sinani forvet arkasi iste! 8 1 Yanıtla
  • Mehmet Ali: Selçuk İnan olduğu sürece bu takıma zarar verir 0 9 Yanıtla
  • mert mert: bu kasıntı kibirli başarı oldumu kendisine işler kötü gidince futbolculara manalı laflar ederek üst üstüne cıkmasını iyi beceriyor bu ve bunun gibiler oldu süece türk futbolu gerilemeye mahkum 3 4 Yanıtla
  • uckun: Nedense her Fatih Terim haberlerinde buralara febeli bejekeli ucuz insanlar doluyor :) yıllardır çekemediniz korktunuz kıskandınız medyasıyla yorumcularıyla federasyonuyla mhk sıyla hep yerden yere vurdunuz. Her seferinde bu bir tek kişi olan Fatih terim herkese haddini bildirdi. Oysa biraz küfür etmeseniz biraz doğru haber yapsanız (3 büyükler içinde geçerli) avrupada daha iyi reklam yapacak belkide kısa sürede avrupaya artık 6 takımımız gidecek.. 7 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: Ga basttı bu zatla ..tazminatcı hazıra kondu geldi takımın başına şimdi takımı yok ediyor bakın futbol bilgisi sıfır ..gs net 3.ya da 4 bakın görün... 1 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Trabzonspor Süper Lig'de Fair-play Sıralamasında İlk Sırada
    09:36 Trabzonspor Süper Lig'de Fair-play Sıralamasında İlk Sırada

    Trendyol Süper Lig'de geride kalan 30. haftada en centilmen takım Trabzonspor oldu. Trabzonspor, 1 kırmızı kart ve 45 sarı kartla ligin en az kart gören takımı oldu. Ayrıca, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı da geçtiğimiz ay en centilmen teknik direktör olarak seçilmişti.

  • Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yarışmaya veda eden Aysu gözyaşlarına boğuldu
    09:20 Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yarışmaya veda eden Aysu gözyaşlarına boğuldu

    TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Merve, Aysu, Aleyna ve Berna arasında eleme heyecanı yaşandı. Yarışmaya veda eden Aysu, duygusal anlar yaşadı. Aleyna kazandı ve Aysu hüngür hüngür ağladı. Aysu, yarışmayı geçtiğimiz sene deprem felaketinde hayatını kaybeden arkadaşına ithaf etti. Yarışmadan döndüğünde dostu olmadığını ve kötü zamanlar geçirdiğini söyledi. Bu sezon ise Nilay Aydoğan mücadele etti.

  • 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu
    08:29 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu

    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Galatasaray, Fenerbahçe ve diğer taraftarlarının katılımıyla dostluk iftarı düzenlendi. Pandemi nedeniyle evlere dağıtılan iftar yemeklerinin bir gününü üstlenen taraftarlar, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. Herkes kendi takımının formasıyla birlikte dostluk sergiledi.

  • Galatasaraylı ve diğer taraftarlar Sındırgı'da toplu iftar yemeği düzenledi
    08:22 Galatasaraylı ve diğer taraftarlar Sındırgı'da toplu iftar yemeği düzenledi

    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Galatasaraylı taraftarlar, Sındırgı Belediyesi tarafından evlere dağıtılan iftar yemeklerinin bir gününü üstlenerek Cumhuriyet Meydanı'nda toplu iftar yemeği düzenledi. Yemeğe Galatasaray taraftarlarının yanı sıra diğer takımların taraftarları da katılarak dostluk sergiledi.

  • Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti
    00:43 Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti

    Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 32. hafta müsabakasında deplasmanda İspanya temsilcisi Baskonia Vitoria-Gasteiz'i 97-76 yenerek galibiyet elde etti. Anadolu Efes, ligdeki konumunu 10. sıraya yükseltirken, Baskonia Vitoria-Gasteiz ise 9. sırada kaldı.

  • Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı
    23:27 Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı

    İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir araya gelen taraftarlar, 10 yıl önce yıkılan stadyumun yeniden yapılması için miting düzenledi. Taraftarlar, Karşıyaka İlçe Stadı ve Yalı Tesisleri arazisinde bir araya gelerek meşale yaktı ve çeşitli sloganlar attı. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, taraftarın yıllardır yapılmayan Karşıyaka Stadı için yaptığı etkinliğe kulüp yönetimi olarak destek verdiklerini belirtti. Etkinliğe siyasi parti adayları ve kulüp yöneticileri de katıldı.

  • Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor
    23:25 Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor

    Karşıyaka taraftarı, yıllar önce yıkılan stadyumlarını geri istemek için Türkiye'nin ilk taraftar mitingini düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve diğer sporcular, camia ve taraftarlar, yeni stadyum için destek istedi.

  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.


Advertisement