Taşmanlı Göleti'nde Balık Ölümleri Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Taşmanlı Göleti'nde Balık Ölümleri Devam Ediyor

Taşmanlı Göleti'nde balık ölümleri devam ediyorSİNOP - Sinop'ta vana arızasından dolayı suyunun çekilmesi sonucu yüzlerce sazan ve yayın balığının telef olduğu Taşmanlı Göleti'nde balık ölümleri devam ediyor.

14.10.2017 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taşmanlı Göleti'nde balık ölümleri devam ediyor

SİNOP - Sinop'ta vana arızasından dolayı suyunun çekilmesi sonucu yüzlerce sazan ve yayın balığının telef olduğu Taşmanlı Göleti'nde balık ölümleri devam ediyor.

Vana arızası sonrası su seviyesinin iyice azaldığı Taşmanlı Göleti'nde balıklar telef oldu. Sazanlar ve yayınlar akıntıya karşı yüzerek hayatta kalabilmek için mücadele verdi. Özellikle büyük sazan balıklarının balçığa saplanarak yüzemediği ve can çekiştiği görüldü. Aradan geçen 1 aylık zamana rağmen problemin giderilemediği, balık ölümlerinin devam ettiği öğrenildi.

"Taşıma su ile bir çözüm bulmamız mümkün değil"

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Şahin Değirmen, "Bu durum, Devlet Su İşleri ile ilgili bir konu. Valimiz Hasan İpek ile konuştuk. Taşıma su ile bir çözüm bulmamız mümkün değil. Ben gidip göleti gördüm. Küçük bir gölet değil, baraj gibi büyük. Geride kalan balıklar toplayıp bir yere nakil yapılabilir" dedi.

Taşmanlı Göleti\'nde Balık Ölümleri Devam Ediyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Taşmanlı Göleti'nde Balık Ölümleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement