Tatil Öncesi 'araç Check-Up'ı İçin Sadece 15 Dakika Yeter! - Son Dakika
Güncel

Tatil Öncesi 'araç Check-Up'ı İçin Sadece 15 Dakika Yeter!

Uzun yola çıkmadan önce araç bakımını yaptırmak keyifli ve güvenli bir yolculuğun olmazsa olmazı!

21.06.2018 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin 37 ilinde ve Kuzey Kıbrıs'ta, 70 noktada hizmet veren 'Mobil 1 Center'larda araçların 10 kritik nokta kontrolleri sadece 15 dakikada ve yağ değişiminde ücretsiz olarak yapılıyor.

Özel otomobilleriyle uzun yola çıkacak tatilciler için, hem güvenliklerini hem de tatil keyfini riske atmamak adına araç bakımlarını yaptırmaları çok önemli. Aracın akü, motor kayış aksamı ve hortum bağlantı kontrollerinin yanı sıra fren sistemi, süspansiyon sistemi ve lastikler de yola çıkmadan önce uzman ellerden geçmeli. Motoru korumadaki en büyük görev ise uzun yolda motor yağlarına düşüyor.

Mobil 1 Center yağlama merkezlerinde 15 dakikada ücretsiz bakım

Dünyanın önde gelen motor yağı üreticisi ExxonMobil'in Türkiye'de 37 ilde ve Kuzey Kıbrıs'ta, 70 noktada hizmet veren yağ değişim noktaları Mobil 1 Center'larda, araç kontrollerini yaptırmak hem çok kolay hem de yağ değişimi ile birlikte ücretsiz. Merkezlerde yağ değişiminin yanı sıra; lastiklerden frenlere, yağ seviyesinden süspansiyon sistemine kadar, 10 kritik nokta kontrolü sadece 15 dakikada sağlanıyor.

Tatile çıkmadan önce kaliteli ve güvenilir hizmetin standart fiyatlara sunulduğu Mobil 1 Center'larda araçlara yapılan kontroller, uzun yolda sürücülerin karşılaşabileceği sorunların önüne geçiyor. Hızlı, modern, temiz, konforlu ve pratik bir hizmet anlayışı sunan Mobil 1 Center'ların eğitimli uzman kadrosu kontrollerin ardından 15 dakikada ekspres servis sunarken, misafirler, tatile çıkmadan önceki son molalarında dinleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tatil Öncesi 'araç Check-Up'ı İçin Sadece 15 Dakika Yeter! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Vatandaşların Taleplerini Dinliyor
    10:53 Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Vatandaşların Taleplerini Dinliyor

    Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerini dinleyerek not alıyor ve gereğinin yapılması için talimat veriyor.

  • Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı
    10:47 Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) yıllık 49,92, aylık yüzde 3,59 arttı. Şubat ayında tarımsal girdi fiyatları bir önceki aya göre yüzde 3,59, bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 11,37, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 49,92 artış gösterdi. Veteriner harcamaları yıllık değişimde en yüksek artışı gösterirken, aylık değişimde ise diğer mal ve hizmetler grubu öne çıktı.


Advertisement