Tatil sezonunu Fethiye'de açan Tuvana Türkay'dan iddialı poz - Son Dakika
Magazin

Tatil sezonunu Fethiye'de açan Tuvana Türkay'dan iddialı poz

Son dönemde konu olduğu estetik haberlerine isyan eden ve kurduğu oyunculuk okulu nedeniyle 15 Temmuz'dan itibaren Londra'da yaşamaya başlayacak olan ünlü oyuncu Tuvana Türkay, yaz aylarına hızlı girdi. Fethiye'de tatil yapan Türkay'dan iddialı bir tatil pozu geldi.

24.06.2021 21:16  Güncelleme: 01:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte başta Bodrum, Alaçatı, Fethiye, Çeşme ve Kemer gibi tatil beldeleri de ünlülerle dolup taşmaya başladı. Tatilin tadını doyasıya çıkaran ünlü isimler, bikinili pozlarını da sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmiyor.

HAYRANLARININ BEĞENİSİNİ TOPLADI

Son olarak Fethiye'de tatil yapan ünlü oyuncu Tuvana Türkay'dan mavi bikinili poz geldi. Oldukça iddialı bir bikini giyen Türkay'ın fotoğrafı, hayranlarından tam not aldı. Güzel oyuncunun fotoğrafı hemen denizden çıktıktan sonra çektirmesi de gözlerden kaçmadı.

15 TEMMUZ'DA TÜRKİYE'DEN AYRILIYOR

Son dönemde estetik haberlerine konu olması nedeniyle şikayetini dile getiren ünlü oyuncu Türkay, vücudunda burnunun haricinde hiçbir yerinde estetik olmadığını söylemişti.

Diğer yandan ünlü oyuncu, 15 Temmuz'dan itibaren Londra'da yaşamayacak başlayacak. Bilindiği üzere İngiltere'de bir oyunculuk okulu açan Türkay, pandemi nedeniyle okulda faaliyet gösteremiyordu. Salgının seyrinin düşmesinin ardından oyunculuk okulunu yeniden açacak olan Türkay, gençlere kaldığı yerden eğitim vermeye devam edecek.

İşte Tuvana Türkay'ın o pozu:

Tatil sezonu Fethiye'de açan Tuvana Türkay'dan iddialı poz
Tatil sezonunu Fethiye\'de açan Tuvana Türkay\'dan iddialı poz

Son Dakika Magazin Tatil sezonunu Fethiye'de açan Tuvana Türkay'dan iddialı poz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Kubilay kubi: bu kim?? 29 24 Yanıtla
  • Bilir Kişi : Yani kolay kolay kimse için yazmam bunları ama, bu hanımefendinin karakterini beğenirsiniz, beğenmezsiniz bu konulara girmiyorum. Hanımefendi gerçekten harikulade. Boy, pos desen var. Güzellik desen oda var. Maşallah diyorum, başka da bir şey demiyorum... 17 8 Yanıtla
  • Gokhan Ocal: Manita 16 9 Yanıtla
  • BEAH MAAŞ: Bu Kim? 8 7 Yanıtla
  • alos : BAL 11 3 Yanıtla

Advertisement