Tatso Heyeti Tutap'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Tatso Heyeti Tutap'ı Ziyaret Etti

Tatso Heyeti Tutap\'ı Ziyaret Etti

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Başkanı Bilal Dağdağan ve yönetim kurulu üyeleri, Turizm ve Tanıtma Platformu (TUTAP) Genel Başkanı Fikret Yıldız'ı ziyaret etti.

17.12.2017 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Başkanı Bilal Dağdağan ve yönetim kurulu üyeleri, Turizm ve Tanıtma Platformu (TUTAP) Genel Başkanı Fikret Yıldız'ı ziyaret etti.

Dağdağan, beraberinde Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin, Yönetim Kurulu Sayman Üye Reşit Gücü ve Genel Sekreter Rahime Yılmaz Acet ile Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı (BETAV) ile yapılan tanıtım protokolü kapsamında Bitlis genelinde tanıtım programı çekimlerini gerçekleştiren TUTAP'ın Ankara'daki genel merkezini ziyaret etti.

Dağdağan ve beraberindeki heyet, TUTAP Genel Başkanı Fikret Yıldız ve Genel Başkan Yardımcısı Şerife Karacabay tarafından karşılandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldız, Bitlis'te yaptıkları çekim süresinde özelikle TATSO'nun göstermiş olduğu misafirperverlikten son derece memnun kaldıklarını ifade etti.

Bitlis'in tanıtımı ve Ahlat Selçuklu Mezarlarının UNESCO geçici listeden asıl listeye alınması için TUTAP olarak ellerinden gelen desteği sunacaklarını kaydeden Yıldız, yapılacak girişimlerle Bitlis'in kısa sürede hak ettiği konuma geleceğini ifade etti.

Bitlis'in tanıtımına sundukları katkılardan dolayı TUTAP ekibine teşekkür eden Dağdağan ise TATSO olarak Bitlis ve ilçelerinin tanıtımı için her zaman ellerini taşın altına koydukları dile getirdi.

Dağdağan, tanıtım seferberliğine verdiği desteklerden ötürü Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı (BETAV) Başkanı Ahmet Eren'e de teşekkürlerini iletti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tatso Heyeti Tutap'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement