Tatvan Belediyesi 13 yeni hizmet aracı aldı - Son Dakika
Güncel

Tatvan Belediyesi 13 yeni hizmet aracı aldı

Tatvan Belediyesi 13 yeni hizmet aracı aldı

Bitlis'in Tatvan Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan çöp kamyonları için belediye saha amirliğinde tanıtım yapıldı.

14.03.2020 19:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan çöp kamyonları için belediye saha amirliğinde tanıtım yapıldı.

Hizmet aracı kiralamak yerine satın alma yoluna giden Tatvan Belediyesi filosuna 13 adet yeni çöp kamyonu kazandırdı. Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen tanıtım törenine AK Parti Bitlis Milletvekili Cemal Taşar, AK Parti İl Başkanı Engin Günceoğlu, AK Parti Tatvan İlçe Başkanı Cemil Sayılgan, Yolalan Belde Belediye Başkanı Kerem Çabuk, AK Parti il ve ilçe yönetimleri, Tatvan Belediyesi meclis üyeleri, birim amirleri ve belediye çalışanları katıldı.

AK Parti Bitlis Milletvekili Cemal Taşar yaptığı açıklamada, "Bugün Tatvan için bir bayram. Allah'a hamd ediyoruz, şükrediyoruz. Hakikaten bahar ayı ile birlikte belediyemiz ya Allah bismillah dedi kolları sıvadı. Başlangıç olarak ta 15'e yakın araç ile birlikte Tatvan'ın hizmetinde olacak. Bir Tatvanlı olarak ilk defa bu kadar temiz, bu kadar düzgün pırıl pırıl araçlar ile Tatvan'ın pırıl pırıl halkına hizmet götüreceğiz. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu işin planlamasına en baştan beri sayın belediye başkanımız ve belediyemizin kıymetli encümenleri karar aldılar. Sayın il başkanımızın, ilçe başkanımızın, diğer milletvekili arkadaşımız Vahit Bey'in desteği ile Çevre Şehircilik Bakanımız ile görüştük bu konuda gerekli destekleri aldık. Araçlarımızın 3 tanesini bakanlığımızdan hibe olarak aldık. Belediye Başkanımız mütevazı davrandı. Bu müjdeleri benim vermemi istedi. Doğu ve Güneydoğu bölgesinin belkide en büyük millet bahçesini Tatvan'a yapıyoruz. Yine 4. Etap sahil parkımızın da yapımına bu sene başlayacağız. Altyapı ile yollar ile bu sene Tatvan şantiyeye dönecek. Tatvan'ımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Yeni alınan temizlik araçları ile güçlü bir araç filosu kurduklarını ifade eden Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani ise, "Daha önce kiralama usulüyle bu hizmeti alıyorduk ve 14 tane araç hizmet ediyordu. Yaptığımız finansal çalışma sonucu kredi kullanımı yaparak 13 adet yeni çöp aracı satın aldık. Aldığımız araçlar ile birlikte belediyemize ait 15 araç ile en iyi hizmeti halkımıza vereceğiz. Aldığımız araçlar ile belediyemiz her ay 100 bin TL daha avantajlı bir duruma geldi. Bu da her ay 100 bin TL'nin belediyemizin kasasında kalarak halkımıza hizmet olarak kullanılmasına imkan sağlayacak. Araçlarımız en az 10 yıl boyunca sorunsuz bir şekilde memleketimize hizmet edecek. Araçlarımız 2 adet büyük boy dediğimiz sıkıştırmalı çöp aracı, 6 tane 11+1 dediğimiz orta boy, 2 adette dar sokaklarımız için küçük boy, 1 adet arazöz ve 2 tanede çöp taksiden oluşuyor. Bunun yanında 3 tane hurdaya ayrılan çöp kamyonumuzu da yenileyerek faal hale getirdik. Bu konuda desteklerini sunan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ve Milletvekillerimiz Sayın Cemal Taşar ile Vahit Kiler'e teşekkür ediyorum. Rabbim kaza ve beladan korusun. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından belediyenin araç filosuna yeni kazandırılan araçlarla tanıtım amaçlı şehir turu atıldı. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tatvan Belediyesi 13 yeni hizmet aracı aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.

  • Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu
    23:16 Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu

    Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimle Ozan Özçelik derneğin yeni başkanı oldu. Seçim sonuçlarına göre 14 oy alan Özçelik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte derneği yönetecek.

  • Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu
    23:16 Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu

    Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde ilkokul 4. sınıf öğrencisi Ayaz Yalçın ve iki arkadaşı dünden itibaren haber alınamıyor. Aile ve polis ekipleri kayıp çocukları bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor
    23:13 Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor

    Ordu'da Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Ordu Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenen ana arı yetiştiriciliği kursuna 23 kişi katıldı. Vali Muammer Erol, kursu ziyaret ederek kursiyerlere başarılar diledi. Kurs sonunda sertifika verileceği belirtildi.

  • Huawei Watch Fit 3, Apple Watch'a benzer bir tasarıma sahip
    23:09 Huawei Watch Fit 3, Apple Watch'a benzer bir tasarıma sahip

    Huawei'nin yeni akıllı saati Watch Fit 3'ün ilk görüntüleri yayınlandı. Watch Fit 3, Apple Watch Series 9'a oldukça benzer bir görünüme sahip. Yeni tasarımda ekran biraz daha kare şeklinde tasarlanmış ve sağ üst tarafta yeni bir fiziksel düğme eklenmiş. Huawei Watch Fit 3, daha ekonomik bir alternatif olacak şekilde geliyor ve tahmini olarak 100 euro civarında bir fiyat etiketine sahip olacak. Cihazın özellikleri arasında Bluetooth bağlantısı, bildirim gösterimi, ses dosyalarını saklama ve oynatma, spor aktivitelerini takip etme gibi temel akıllı saat özellikleri bulunuyor. Huawei'nin bu yeni modeli, Apple Watch'a yakın pratik özellikler sunarak uygun fiyatlı akıllı saat arayan kullanıcılar için cazip bir alternatif oluşturuyor.

  • OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı
    23:09 OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı

    OnePlus'ın yeni amiral gemisi modeli OnePlus Ace 3 Pro, Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi ve 16 GB RAM belleği ile dikkat çekiyor. Ayrıca 1,5K kavisli ekran, 6000 mAh pil ve 100W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, rakiplerine aman vermeyecek.


Advertisement