Tatvan Cinemed Sineması, "Bendeyar" Filminden Umutlu - Son Dakika
Yerel

Tatvan Cinemed Sineması, "Bendeyar" Filminden Umutlu

Tatvan ilçesindeki Cinemed Sineması Müdürü Vedat Gül, bugün gösterime girecek "Bendeyar" filminden umutlu olduklarını söyledi.

14.10.2011 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tatvan ilçesindeki Cinemed Sineması Müdürü Vedat Gül, bugün gösterime girecek "Bendeyar" filminden umutlu olduklarını söyledi.

Gül, yönetmenliğini Joel Leang'ın yaptığı "Bendeyar" filminde, İslamiyet'in terörle bağdaştırılmayacak bir din olduğu konusunun ele alındığını, filmin bugün tüm ülkede vizyona gireceğini söyledi.

Filmde, telepati yoluyla düşmanlarını alt eden Müslüman süper kahramanın hikayesinin işlendiğini ifade eden Gül, şöyle konuştu:

"Film Tatvan Yaşam Alışveriş Merkezi'ndeki sinemada vizyona girecek. Sinemada şimdiye kadar en çok ilgiyi 'Hür Adam' filmi gördü. 'Hür Adam'dan sonra

'Bendeyar' filmini de yoğun bir izleyici kitlesinin izleyeceğini tahmin ediyoruz. Yönetmenliğini Joel Leang'ın yaptığı filmin fragmanları da merak uyandırıyor. Filme olan ilgiyi daha da artırmak için civar ilçelere afiş ve broşür dağıtımı yaptık. Bitlis'in tek sineması olduğumuz için, insanları sinemayla buluşturuyoruz. Tatvan'da bulunan sinemamız, il merkezine çok uzak değil. Sadece 15 dakikalık bir yol mesafesi var. Bu yüzden ilden ilçeye geliş ve gidiş sıkıntılı değil."

- BİTLİS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tatvan Cinemed Sineması, 'Bendeyar' Filminden Umutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement