Tatvan'da Altyapı Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Tatvan'da Altyapı Çalışmaları

Bitlis'in Tatvan ilçesinde geçen yıl başlatılan altyapı çalışmalarına devam ediliyor.

07.08.2018 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan ilçesinde geçen yıl başlatılan altyapı çalışmalarına devam ediliyor.

İlçe merkezindeki Cumhuriyet Mahallesi'nde başlatılan çalışmalar kapsamında şu ana kadar 7 mahallenin altyapısı tamamlandı.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, 22 mahalleyi kapsayan çalışmalarla 40 yıldır devam eden ilçenin altyapı sorununu ortadan kaldırmak için aralıksız çalıştıklarını söyledi.

Eski altyapının ihtiyaca cevap vermediğini, nüfusun sürekli arttığını vurgulayan Aksoy, "Çalışmalar, 210 kilometre kanalizasyon ve 220 kilometre içme suyu hattının değişimi ile diğer projeleri kapsıyor. Altyapıyı çalışmalarıyla mahalle yollarının yapım işi de yürütülüyor. Mahallelerde altyapı çalışması yapılırken, vatandaşların mağdur olmaması için aynı anda üstyapı çalışmalarını da yürütüyoruz. Altyapısı biten caddenin, yol ve kaldırım çalışması yapılıyor. Cumhuriyet Mahallesi'nde yol çalışması bitti, Kültür Mahallesi'nin de yüzde 70'i tamamlanmış durumda. Çarşı merkezinde sonlandırmayı düşündüğümüz altyapı çalışmaları sonrası Cumhuriyet Caddesi tamamen asfaltlanacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tatvan'da Altyapı Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement