Tatvan'da Altyapıya 135 Milyon Yatırım - Son Dakika
Güncel

Tatvan'da Altyapıya 135 Milyon Yatırım

Tatvan Belediyesince 4 yılda hayata geçirilen projelerle sadece altyapıya 135 milyon lira yatırım yapıldı.

01.05.2018 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tatvan Belediyesince 4 yılda hayata geçirilen projelerle sadece altyapıya 135 milyon lira yatırım yapıldı.

Belediyeden yapılan açıklamada, kanalizasyon, içme suyu ve doğalgaz altyapı çalışmaları gibi alanlar başta olmak üzere 600 kilometre uzunluğunda altyapı çalışmasının tamamlanacağı belirtildi.

Açıklamada, bu çalışmaların modern şehir olma yolunda Tatvan'a büyük bir ivme kazandırdığı kaydedildi.

Açıklamaya göre, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, 4 yıldır Tatvan'a ve ilçe halkına hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.

Göreve geldikleri ilk günden bu yana Tatvan'a belediyenin tüm imkanlarını seferber ettiklerini kaydeden Aksoy, şunları ifade etti:

"İçme suyu, kanalizasyon ve doğalgaz alanları olmak üzere yaklaşık 200'er kilometre toplamda 600 kilometre uzunluğunda altyapı çalışmasıyla şehri tabiri caizse öreceğiz. Kolay kolay hiçbir siyasetçinin ve belediye başkanının girmeyeceği su ve kanalizasyon altyapı çalışmasını başlattık ve halen devam ediyor. 135 milyon liraya mal olan bu büyük yatırımı halkımızın rahatlığı ve refahı için toprak altına gömüyoruz. Projelerimizi gösteriş olsun diye değil, halkımızın işini görsün, vatandaşlarımıza hizmet etsin diye büyük bir özveriyle seçiyor ve uyguluyoruz. Aynı zamanda doğalgaz altyapı çalışmaları da tamamlanmak üzere. Halihazırda birçok hane aboneliğini yaparak uzun süredir doğalgaz kullanmaktadır. Tatvanımız hem doğalgaza hem de buna bağlı olarak temiz havaya kavuştu. Amacımız vatandaşlara konforlu bir hizmet sağlamak ve hava kirliliğinin önüne geçmektir. Bir diğer hususu yine burada üstüne basa basa ifade etmek istiyorum. Altyapı çalışmalarının bittiği ve bir daha kazma vurulmayacak bütün sokak yollarımızda hemen kilitli parke çalışmalarına başlayacağız. Bu anlamda sokak yollarımıza kilitli parke yapılması için gerekli ihalemizi de yaptık. Altyapısı biten yollarımızı yapmaya başladık."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tatvan'da Altyapıya 135 Milyon Yatırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement