Tatvan Fem'den Sbs'de Büyük Başarı - Son Dakika
Yerel

Tatvan Fem'den Sbs'de Büyük Başarı

Tatvan Fem\'den Sbs\'de Büyük Başarı

Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçlarının açıklanmasının ardından dereceye giren öğrenciler belli olmaya başladı.

13.07.2013 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçlarının açıklanmasının ardından dereceye giren öğrenciler belli olmaya başladı. SBS Bitlis il sıralamasında ki ilk 13 derecedeki 9 dereceyi Bitlis'in Tatvan ilçesindeki FEM Dersanesi öğrencileri elde etti.

Tatvan ilçesinde bulunan FEM Dersanesi öğrencileri, bu yıl yapılan SBS sınavında büyük bir başarı gösterdi. SBS Bitlis sıralamasında ilk 13'e giren öğrencilerden 9 tanesi FEM Dersanesi'nden çıkmasıyla ilçede elde ettiği başarı zincirlerine yeni bir halka daha eklemiş oldu.

FEM Dersanesi Tatvan Şube Müdürü Ahmet Demir, elde edilen başarının önemine vurgu yaptı. Eğitim yılı içinde yapmış oldukları özverili çalışmaların sonucunu en iyi şekilde aldıklarını ifade eden Ahmet Demir, "SBS'de Bitlis il sıralamasında ilk 13'e giren öğrencilerden 9'u dersanemiz öğrencisi. Dersanemiz öğrencilerinin bu başarıyı elde etmesi bizleri son derece mutlu etti. İnanıyoruz ki başarılırımız bununla da sınırlı kalmayacak. Her geçen eğitim kalitemizi arttırarak yolumuza devam edeceğiz. Ben başarının elde edilmesinde emeği geçen öğretmenlerimizi, öğrencilerimiz ve ailelerini yürekten kutluyorum" dedi.

Günümüzde iyi bir üniversiteye girebilmek için iyi bir liseyi bitirmenin mecburi olduğunu belirten Müdür Demir, "Okulumuz idareci ve öğretmenleri, bunun farkında olarak çalışmaktadır. Bize güvenen velilerimizin ve öğrencilerimizin yüzünü güldürmek için çalışmalarımızı büyük bir heyecan ve titizlikle yürütmekteyiz. Başarı rastgele kazanılmamaktadır. Sınıflarımızda tam donanımlı olup öğrenciler bilgiye daha kolay ve hızlı şekilde ulaşabilmektedir. Okulumuzda branşlarında uzman, genç ve dinamik bir kadro gece gündüz demeden çalışmaktadır. Bu çalışmalar sadece 8. sınıfa sıkıştırılmamaktadır. 1. sınıftan itibaren öğrencilerimizin çalışmalarına özen gösterilmektedir. Bu çalışmaların yanında öğrencilerin moral ve motivasyonlarını arttırmak için rehberlik uzmanları tarafından seminerler düzenlenmekte, başarılı olan öğrenciler ödüllendirilerek teşvik edilmektedir" diye konuştu.

Bitlis'te başarı geleneğini sürdürerek sınavda büyük bir başarı elde eden FEM Dershanesi öğrencilerinden İrem Nergiz SBS'de Bitlis birincisi olurken, Yunus Süphanoğlu ikinci, Asude Bulut üçüncü, Ömer Şimşek altıncı, Harun Doğan sekizinci, Yüsra Taşdemir dokuzuncu, Ömer Faruk Kuldaş onuncu, Betül Deveboynu on ikinci ve M. Sait İdikurt ise on ikinci oldu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tatvan Fem'den Sbs'de Büyük Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement