Tatvanlı Çocuklar Tatillerini Parklarda Geçiriyor - Son Dakika
Yerel

Tatvanlı Çocuklar Tatillerini Parklarda Geçiriyor

Tatvanlı Çocuklar Tatillerini Parklarda Geçiriyor

Bitlis’in Tatvan ilçesindeki öğrenciler gerek bayram tatilini, gerekse yaz tatilinin son gününü Van Gölü sahilindeki parklarda oynayarak geçiriyorlar.

27.09.2015 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki öğrenciler gerek bayram tatilini, gerekse yaz tatilinin son gününü Van Gölü sahilindeki parklarda oynayarak geçiriyorlar.

Kurban Bayramı nedeniyle uzayan yaz tatilini dolu dolu geçiren çocuklar, aileleriyle birlikte sahile akın ederken, oyun alanları ve parklarda gün boyu eğlencenin tadını çıkarıyorlar. Güneşli ve güzel günü değerlendirmek için sahile yönelen aileler de çocuklarının bu coşkularıyla mutluluklarına mutluluk katıyorlar. Çocuklarıyla birlikte İşletme Parkı'na geldiklerini belirten vatandaşlardan Abdullah Çetinkaya, sahildeki nostalji tren ile tur attıklarını ve çay bahçesinde dinlendiklerini, çocuklarının da oyun alanlarında gönüllerince eğlendiklerini söyledi.

Parkta eğlenen çocuklardan Ömer Taşdemir de, ailesiyle birlikte bayram ziyaretleri yaparak İşletme Parkı'na geldiklerini ve parkta çok eğlendiklerini belirtti. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tatvanlı Çocuklar Tatillerini Parklarda Geçiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement