TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanlığı'na Güçlü Batkın atandı - Son Dakika
Güncel

TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanlığı'na Güçlü Batkın atandı

Güçlü Batkın, 1 Ocak 2020 itibariyle TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanı olarak atandı. 2005'ten bu yana TAV Havalimanları Holding'de farklı görevler üstlenen Batkın, görevi Bora İşbulan'dan devraldı.

06.01.2020 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TAV Havalimanları iştiraki TAV İşletme Hizmetleri, grubun havacılık dışı gelirlerini oluşturan ürün ve hizmetleri geliştiriyor. Şirket, 1100 çalışanıyla 20'den fazla ülkede faaliyet gösteriyor. Primeclass, TAV Passport, Hello Sky, LoungeMe gibi markalarıyla yolculara farklı bir seyahat deneyimi sunmak üzere çalışıyor.

Güçlü Batkın, 2000 yılında Maryland Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Pazarlama Bölümleri olmak üzere iki ana dalda mezun oldu. Üniversite eğitiminin ardından Global Menkul Değerler ve PwC'de profesyonel iş hayatına devam eden Batkın, 2005'te TAV Havalimanları Holding bünyesine katıldı. TAV Gürcistan Genel Sekreteri, TAV Letonya Ülke Koordinatörü ve Holding İş Geliştirme Koordinatörü olarak görev yaptı. 2012-2017 arasında HAVAŞ Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Batkın, ardından Holding Ticari İşler Direktörü (CCO) olarak atandı. Batkın, 2015'ten bu yana TAV Tunus Ülke Direktörü olarak da görev yapıyordu. Harvard Business School İleri Yöneticilik Programı'nı tamamlayan Batkın, DEİK Yurtdışı Yatırımlar Konseyi Başkan Yardımcısıdır. Evli ve iki çocuk babası olan Batkın iyi derecede İngilizce biliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanlığı'na Güçlü Batkın atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AKP Milletvekili Faruk Çelik, Artvin-Ardahan yolunun bitirilmemesiyle ilgili tepki aldı
    17:49 AKP Milletvekili Faruk Çelik, Artvin-Ardahan yolunun bitirilmemesiyle ilgili tepki aldı

    AKP Artvin Milletvekili Faruk Çelik, Artvin'in Ardanuç ilçesinde düzenlenen mitingde Artvin-Ardahan yolunun bitirilmemesiyle ilgili tepki aldı. Bir yurttaşın hatırlatması üzerine Çelik, yolun sağlıklı bir şekilde bağlanacağını söyledi.

  • ERÜ ve TÜZDEV Arasında Akademik İş Birliği Protokolü İmzalandı
    17:49 ERÜ ve TÜZDEV Arasında Akademik İş Birliği Protokolü İmzalandı

    Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ile Türkiye Üstün Zekalı ve Dahi Çocuklar Eğitim Vakfı (TÜZDEV) arasında akademik iş birliği protokolü imzalandı. Protokol, eğitim, sertifika programları, öğretim, akademik ve kültürel iş birliği usul ve esaslarını kapsamaktadır. ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, TÜZDEV Genel Başkanı Op. Dr. Kemal Tekden ile birlikte protokolü imzaladı. Altun, üstün zekalı ve dahi çocukların eğitimine dikkat çekerek, bu öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini belirtti.

  • Muş Valisi, Üçevler grup köy yolunda karla mücadele ekiplerini ziyaret etti
    17:49 Muş Valisi, Üçevler grup köy yolunda karla mücadele ekiplerini ziyaret etti

    Muş Valisi Avni Çakır, Üçevler grup köy yolunda çalışma yürüten karla mücadele ekiplerini ziyaret etti. Kar kalınlığının yer yer 7 metreyi bulduğu bölgede, İl Özel İdaresi ekipleri yolun açılması için çalışmalarını sürdürüyor. Vali Çakır, ekiplerin çalışmaları hakkında bilgi aldı ve iş makinesi operatörlerine kolaylıklar diledi. Çakır, Muş'ta 368 köy ve 217 mezra bulunduğunu belirterek, kar yağışının azalmasına rağmen ekiplerin üstün çalışmasıyla vatandaşlara mağduriyet yaşatılmadığını ifade etti.

  • Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor
    17:48 Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Konya'da düzenlediği mitingde, Konya'da üye sayısının 32 bine ulaştığını ve Türkiye genelinde ise adım adım 1 milyon üyeye doğru yürüdüklerini açıkladı.


Advertisement