Tavşanlı'da Seçim Güvenliği Masaya Yatırıldı - Son Dakika
Yerel

Tavşanlı'da Seçim Güvenliği Masaya Yatırıldı

Tavşanlı\'da Seçim Güvenliği Masaya Yatırıldı

Siyasi partilerin adaylarını netleştirmesinin ardından Tavşanlı’da 7 Haziran Seçimlerinin huzur ve güven içerisinde sağlanması için Tavşanlı Kaymakamı başkanlığında toplantı düzenlendi.

14.04.2015 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siyasi partilerin adaylarını netleştirmesinin ardından Tavşanlı'da 7 Haziran Seçimlerinin huzur ve güven içerisinde sağlanması için Tavşanlı Kaymakamı başkanlığında toplantı düzenlendi. İlk toplantıda 4 siyasi partinin ilçe başkanlarıyla güvenlik güçlerinin amirleri bir araya geldi.

Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Emniyet Müdürü Ümit Yücel, Jandarma Komutanı Mehmet Uğur Abacı ve siyasi partilerin ilçe başkanları katıldı. Kaymakam Hatipoğlu'nun makam odasında yapılan toplantıya sadece 4 ilçe başkanının iştirak etmesi dikkatlerden kaçmadı. Tüm siyasi partilerin başkan ve yöneticilerine davet yapılmasına rağmen toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Hilmi Gümüş, MHP İlçe Başkanı Muhittin Uz, Saadet Partisi İlçe Başkanı Dursun Çetin ile DSP İlçe Başkanı Adnan Kahyaoğlu, katıldı. Kaymakam Numan Hatipoğlu, Tavşanlı'da bugüne kadar hiçbir seçimde nahoş olayların yaşanmadığını ve sükunet içerinde seçimler geçirildiğini ifade ederek Haziran ayında ki seçimlerinde aynı istikrarda gerçekleştirilmesi için üzerlerine düşen görevi yapacaklarını kaydetti. Toplantıda konvoy, seçim çalışmaları ve afiş asma çalışmaları konusunda görüş alış verişinde bulunuldu. Tavşanlı halkının huzur ve güvenliği için parti başkanları da üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getireceklerini söyledi.(İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tavşanlı'da Seçim Güvenliği Masaya Yatırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement