Tavşanlı'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tavşanlı'dan Kısa Kısa

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Lisan Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) dereceye giren öğrencileri kabul etti.

14.08.2012 22:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Lisan Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) dereceye giren öğrencileri kabul etti.

Valilik binasında gerçekleştirilen kabulde, Tavşanlı Yavuz Selim Koleji öğrencilerinden Y-MF puan türünde Kütahya birincisi Esra Zeybek, Y-TM puan türünde Kütahya birincisi İhsan Alp ve Y-MF puan türünde Kütahya 2'ncisi Kübra Ataman'ı tebrik ederek, çeşitli hediye ile ödüllendirdi.

Okul Müdürü Adem Kütükçü, yaptığı açıklamada, Vali Kenan Çiftçi'ye teşekkür ederek, başarılarının tesadüf olmadığını ve sistemli bir çalışmanın ürünü olduğunu bildirdi.

-Tarım Kredi Kooperatifleri personeli iftarda bir araya geldi

(Fotoğraflı)

Tavşanlı ve Emet Tarım Kredi Kooperatifi personelleri, iftar yemeğinde bir araya geldi.

Tavşanlı'da bir lokantada gerçekleştirilen iftarda, yemeklerinin geleneksel olduğunu belirten Balıköy Kooperatif Yetkilisi Harun Dinç, kooperatiflerin hem tarım sektörünün kalkınmasına, hem de çiftçilere büyük destek sağladığını belirtti.

Şu an kooperatiflerden verilen kredilerin geri dönüşümünün yüzde 99'lara kadar çıktığını vurgulayan Dinç, şöyle devam etti:

"Kooperatifler, bu ülkenin en sıkıntılı ve sermaye oluşturamayan çiftçisinin finansmanı karşılıyor. Çiftçi de kar edip borcunu ödeyebiliyor. Böylece Türk ekonomisine büyük bir ivme kazandırılıyor. Kooperatifler, bugün Türkiye tarım sektörünün lokomotifi ve Türkiye'de tarım sektörüne yatırım yapmak isteyen yerli ve yabancı sermayenin göz bebeği olmuştur."

Muhabir: Selma Kocabaş/ Hadi Şengül

Yayıncı: Mürsel Çetin - KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tavşanlı'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement