Tavşanlı'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tavşanlı'dan Kısa Kısa

Tavşanlı Belediyesi, 24 Mart'ta Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) Kütahya'da katılacak öğrencilerin ulaşımını ücretsiz sağlayacak.

21.03.2013 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tavşanlı Belediyesi, 24 Mart'ta Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) Kütahya'da katılacak öğrencilerin ulaşımını ücretsiz sağlayacak.

Belediye Başkanı Mustafa Güler, yaptığı yazılı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yıl da YGS'ye girecek öğrencileri Kütahya'ya ücretsiz taşıyacaklarını bildirdi.

Öğrencilerin ulaşımının, il merkezi ile Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi ile Germiyan yerleşkeleri olmak üzere 3 grupta sağlanacağını duyuran Güler, şunları kaydetti:

"Geleceğimizin teminatı kaliteli gençlere ihtiyacımız olduğu bilincindeyiz. Bundan hareketle öğrencilik hayatının en önemli günlerinden biri olan Kütahya'da yapılacak YGS'ye öğrencilerimizi 3 ayrı noktaya gelenekselleşmiş şekilde ücretsiz taşıyacağız. 24 Mart Pazar günü saat 08.00 de Cumhuriyet Meydanı'ndan hareket edecek araçlardan yararlanmak isteyen öğrencilerimiz, hizmet binamızın 3'üncü katında bulunan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Servisi'ne kayıt yaptırabilir. Sınava katılacak tüm öğrencilerimize başarılar dilerim."

-"Gözyaşı Geceleri" etkinliği 28 Mart'ta yapılacak

(Fotoğraflı)

Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen "Gözyaşı Geceleri" etkinliği 28 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Belediye Başkanı Mustafa Güler, yaptığı yazılı açıklamada, önceki yıllarda Gözyaşı Geceleri kapsamında sundukları "Köle" adlı tiyatro oyununun, halktan yoğun ilgi gördüğünü hatırlattı.

Haşim Akten yönetmenliğinde "İster Gül İster Ağla" oyununun 28 Mart'ta saat 20.30'dan itibaren Belediye Kültür Sarayı'nda sahneleneceği bilgisini veren Güler, "Öz değerlerimizden hareketle toplumdaki dejenerasyonu anlatan ve özümüze dönüşü görsel olarak yansıtan Gözyaşı Geceleri etkinliği çerçevesindeki 'İster Gül İster Ağla' oyununu halkımıza ücretsiz sunacağız. Etkinliğimize tüm halkımız davetlidir" ifadesini kullandı. - KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tavşanlı'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement