Tavşanlılı Meclis Üyeleri Çalışıyor... - Son Dakika
Yerel

Tavşanlılı Meclis Üyeleri Çalışıyor...

Tavşanlılı Meclis Üyeleri Çalışıyor...

İl Genel Meclis üyesi Mustafa Altınbay, Tavşanlı’daki köylerde yapılan alt ve üst yapı çalışmalarını değerlendirdi.

19.11.2014 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Genel Meclis üyesi Mustafa Altınbay, Tavşanlı'daki köylerde yapılan alt ve üst yapı çalışmalarını değerlendirdi. Altınbay, dokuz köyde 148 bin 500 TL harcandığını bildirdi.

Tavşanlı İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Altınbay, Tavşanlı Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak köylerde yapılan alt yapı ve üst yapı çalışmalarını değerlendirdi. Özellikle Cami, mezarlık, köy konağı ve düğün salonu gibi çok amaçlı kullanılan binaların etrafına ihata duvarı çekildiğini vurgulayan Altınbay, projelerin yürütülmesinde köy muhtarlarından destek aldıklarını kaydetti. Bu yıl 9 köyde 148 bin 500 TL'lik ödenek kullanıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Mustafa Altınbay, "Tavşanlı köylerinde Özel İdare ve Birlik ödenekleri çerçevesinde yol, kanalizasyon, içme ve sulama suyu, köy konağı, çok amaçlı salon, parke vb. işlerin yanında köylerin sosyal görüntüsünü iyileştirecek faaliyetler kapsamında çöp toplanması, dere ıslahı ve derelerin etrafına koruma bandı yapılmasıyla beraber köylerdeki cami ve mezarlıkların duvarlarının yenilenmesi, meydan tanzimi, köy konağı ile düğün salonu etrafının çevrilmesi amacıyla Kayaarası, Gazelyakup, Dutlar, Burhan, Yağmurlu, Karlıköy, Karacakaş, Emirler, Şahmelek köylerinde çalışma yürüttük. Bu çalışmalarımız köylerin ihtiyacı ve muhtarlarımızın talebi doğrultusunda önümüzdeki yıllarda da devam edecektir" dedi.

Mustafa Altınbay, köylerde yürütülen çalışmalarda emeği geçen İlçe Kaymakamı Numan Hatipoğlu, İl Genel Meclis üyeleri, Birlik Encümeni ve Özel İdare Müdürlüğü'ne teşekkür etti.(İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tavşanlılı Meclis Üyeleri Çalışıyor... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement