Tavşantepeliler'den 'Lokma'lı Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Tavşantepeliler'den 'Lokma'lı Ziyaret


Tavşantepeliler\'den \'Lokma\'lı Ziyaret

Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret eden Tavşantepe sakinleri yapılan çalışmalar için teşekkür etti, ev yapımı lokma ikram etti.

13.09.2012 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Tavşantepe Mahalle Muhtarı Tekin Güner ile mahalle sakinlerini kabul etti. Muhtar Güner ile Tavşantepe sakinleri, yanlarında getirdikleri ev yapımı lokma ile mahalledeki alt ve üst yapı çalışmaları için Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

HİZMETLER İÇİN TEŞEKKÜR

İzmit'in Tavşantepe Mahalle Muhtarı Tekin Güner ile mahalle sakinlerinden bir grup, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Samimi ve sıcak bir atmosferde geçen ziyarette muhtar Güner ile mahalle sakinleri, Tavşantepe'de yürütülen alt ve üst yapı çalışmaları nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

HALKIMIZIN HİZMETKÂRIYIZ

Muhtar Güner ile mahalle sakinleri, Tavşantepe'de yapılan çalışmaların yanı sıra mahalleleriyle ilgili ihtiyaçları da Başkan Karaosmanoğlu'na aktardı. ''Büyükşehir olarak halkımızın hizmetkârıyız'' diyen Başkan Karaosmanoğlu, ''İzmit'i, İzmit halkını, Tavşantepe sakinlerini çok seviyoruz. Bu sevgimizi de hizmet ederek gösteriyoruz'' ifadesini kullandı. Muhtar Güner ile mahalle sakinleri, Başkan Karaosmanoğlu'na yanlarında getirdikleri ev yapımı peynirli ve fındıklı lokma ikram etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tavşantepeliler'den 'Lokma'lı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement