Taziye ziyaretine giderken hayatını kaybeden akraba 6 kişi gözyaşları arasında toprağa verildi - Son Dakika
3.Sayfa

Taziye ziyaretine giderken hayatını kaybeden akraba 6 kişi gözyaşları arasında toprağa verildi

Taziye ziyaretine giderken hayatını kaybeden akraba 6 kişi gözyaşları arasında toprağa verildi Antalya'da taziyeye giden akrabaların otomobillerinin çarpışması sonucu olay yerinde hayatını kaybeden ve akraba olan 6 kişi Serik ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

10.02.2021 15:42  Güncelleme: 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taziye ziyaretine giderken hayatını kaybeden akraba 6 kişi gözyaşları arasında toprağa verildi

ANTALYA - Antalya'da taziyeye giden akrabaların otomobillerinin çarpışması sonucu olay yerinde hayatını kaybeden ve akraba olan 6 kişi Serik ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi. Antalya'yı yasa boğan kazada ölenler için Serik halkı mezarlığa akın etti.

Kaza dün akşam saat 19.00 sıralarında Serik ilçesi Belpınar Mahallesi Sarıaba mevkiinde meydana geldi. Vefat eden bir akrabalarına taziye için yola çıkan Harun Ateş'in kullandığı 07 ANJ 366 plakalı Doğan marka otomobil ile aynı aracı takip eden ve akraba olan Mehmet Ali Em'in hakimiyetindeki 07 AOF 750 plakalı Renault Megane marka otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle Harun Can Ateş'in kullandığı otomobil sulama kanalına yuvarlandı. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Katliam gibi kazada, Harun Can Ateş, Şükrüye Ateş, Sevgi Ateş, Gülsüm Em, Sevda Em ile diğer araç sürücüsü Mehmet Ali Em olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada hayatını kaybedenlerin tümünün akraba olduğu ve Sevgi Ateş'in 2 aylık hamile olduğu öğrenildi. Kazaya karışan tarafların vefat eden akrabaları için taziyeye gittiği bildirildi. Olay yerinde yola giriş ve çıkışlar bir süre durdurulurken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Aaraçlardan çıkartılıp Serik Devlet Hastanesi morguna kaldırılan 6 kişinin cenazesi buradan Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na getirildi. Öğle saatlerinde teslim alınan cenazelerden Harun Can Ateş, Şükrüye Ateş, Sevgi Ateş, Gülsüm Em, Sevda Em, Serik ilçesinde kılınan cenaze namazının ardından Sarıaba mahallesi Çiftlik mezarlığında, Mehmet Ali Em ise Goyak mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Taziye ziyaretine giderken hayatını kaybeden akraba 6 kişi gözyaşları arasında toprağa verildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Taziye ziyaretine giderken hayatını kaybeden akraba 6 kişi gözyaşları arasında toprağa verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elbise dolabından hırsız çıktı
    20:34 Elbise dolabından hırsız çıktı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde hakkında 5 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarmanın aramasında elbise dolabının içindeki gizli bölmeden çıktı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan detaylı inceleme sonucunda elbise dolabının sağ ve sol bölmelerinin derinliklerinin farklı olduğu ve dolapta gizli bir bölme olduğu tespit edildi. Şahıs, gizli bölmede saklanırken yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın
    20:15 Zonguldak'ta Otobüsten İnerken Yaralanan Kadın

    Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kadın, otobüsten inerken kıyafeti kapıya sıkışınca yere düşerek yaralandı. Ayşe D. isimli yolcu, halk otobüsünün hareket etmesiyle birlikte yere düştü. Diğer yolcuların haber vermesi üzerine sağlık ekipleri olay yerine gelerek Ayşe D.'ye müdahale etti. Yaralı kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.


Advertisement