TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'ndan yeni sezon mesajı Açıklaması - Son Dakika
Spor

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'ndan yeni sezon mesajı Açıklaması

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu\'ndan yeni sezon mesajı Açıklaması

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, 2020-2021 sezonu öncesi bir mesaj yayımladı.

25.09.2020 14:10  Güncelleme: 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, 2020-2021 sezonu öncesi bir mesaj yayımladı.

TBF'nin internet sitesinden yayımlanan mesajda Türkoğlu, "Bütün dünyayı ve ülkemizi etkileyen Kovid-19 pandemisi nedeniyle uzun bir süre ayrı kaldığımız basketbola 2020-2021 sezonu ile yeniden 'Merhaba' diyoruz. Hepimiz basketbolu çok özledik, bu yüzden heyecanımız çok yüksek. Basketbolumuza değer katan seyircilerimiz şimdilik bu mücadeleye, hırsa ve sevince salonlardan ortak olamayacak ancak sağlığımız için gerekli tedbirleri uygulamaya devam edersek en kısa sürede basketbol ile seyircisini aynı mekanda buluşturacağımıza inanıyoruz." şeklinde görüş belirtti.

"Liglerimize yeni sponsorluklar kazandırdık"

Salgın nedeniyle etkilenen kulüplerin ekonomisine destek olmak için titizlikle çalıştıklarını vurgulayan Türkoğlu, mesajında şunları kaydetti:

"Basketbola olan ilginin yanı sıra liglerimizdeki mücadele ve takım kalitesinin her geçen yıl daha da artması bizleri mutlu ediyor. Bu sezon Avrupa kupalarında Türkiye'yi, kadınlarda 8, erkeklerde 10 takımın temsil edecek olması bunun en önemli göstergesi. İnanıyorum ki, 2020-2021 sezonunda da kulüplerimizin yaptıkları yatırımlar karşılık bulacak ve rekabet seviyesi yüksek maçlarla basketbolseverleri buluşturacağız. Bilindiği gibi dünyanın ve ülkemizin içinden geçtiği zorlu pandemi süreci spor ekonomilerini de derinden etkiledi. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak, bu süreci kayıpsız atlatmak, kulüplerimize maddi destek sağlamak ve Türk basketbolu için yatırımlarımıza devam edebilmek adına sistemli ve titiz bir şekilde çalıştık. Pandemi süreci başlar başlamaz iş ortaklarımız olarak konumladığımız sponsorlarımıza çözüm önerileri ile gittik. Sponsorlarımızın tamamına yakınıyla pandemi sürecinin yönetimi konusunda anlaşma sağlamakla kalmayarak liglerimize yeni sponsorluklar kazandırdık. Basketbolumuzu daha ileriye taşımak için yeni sezonda da tüm paydaşlarımızla eşgüdüm içinde çalışmaya devam edeceğiz."

Mesajında basketbolun paydaşlarına teşekkür eden TBF Başkanı Türkoğlu, "2020-2021 sezonu başlarken; hem liglerimizde hem de Avrupa kupalarında ülkemizi temsil edecek kulüplerimize, sporcularına, yöneticilerine, teknik ve idari kadrolarına başarılar dilerken, sponsorlarımıza, iş ortaklarımıza, yayıncı kuruluşlarımıza ve medya mensuplarına da Türk basketboluna sağladıkları kıymetli katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Sezon boyunca liglerimizdeki müsabakalarda görev yapacak hakemlerimize ve müsabaka görevlilerimize de başarılı bir sezon diliyorum. Sağlıklı günlerde buluşmak ve sezonu sağlıkla tamamlayabilmek dileğiyle." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'ndan yeni sezon mesajı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak
    16:04 Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak

    Tahtalı Dağı'nın karlı zirvesinde düzenlenecek yarışta sporcular, 34 kilometrelik parkuru plaja kurulacak rampadan denize atlayışla tamamlayacak. Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan sporcuların mücadele edeceği yarış, Kemer bölgesinin bisiklet turizmi altyapısını ve coğrafyasını ön plana çıkarmak amacıyla düzenleniyor.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı
    15:34 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı

    Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu bünyesinde Alman Kalkınma Bankası (KFW) yürütücülüğünde gerçekleştirilen proje çerçevesinde 12 ilde 22 tesisi içeren projelerin eş zamanlı açılışı yapıldı. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, açılış töreninde yaptığı konuşmada, tesislerin gençlere hizmet vereceğini ve Türkiye'nin gençlik ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışırken dışarıdan gelen gençlere de hizmet etmekte zorlandığını belirtti.

  • Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier: Muhteşem bir sezon yaşadık
    15:30 Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier: Muhteşem bir sezon yaşadık

    Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier, FIBA Süper Kupa, Türkiye Kupası, Avrupa Ligi şampiyonluğu ve ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi şampiyonluğunu kazandıkları muhteşem bir sezon yaşadıklarını söyledi. Garnier, takımın hedeflere ulaşmak için birlikte hareket ettiğini ve Fenerbahçe'nin büyük bir aile olduğunu belirtti. Ayrıca, kazanılan kupaların kendisi için en özel sezon olduğunu ve önümüzdeki sezon planlamasında bazı değişiklikler olacağını ifade etti.

  • Bursa'da Osmangazi Tarihi Kent Koşusu Sebebiyle Yollar Kapatılacak
    15:24 Bursa'da Osmangazi Tarihi Kent Koşusu Sebebiyle Yollar Kapatılacak

    Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, 21 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan Osmangazi Tarihi Kent koşusu nedeniyle kapatılacak yollar hakkında açıklama yaptı. Koşu, iki farklı güzergahta gerçekleşecek ve etkinlik süresince belirtilen yollar trafiğe kapatılacak.

  • Denizlispor Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Düzenliyor
    15:19 Denizlispor Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Düzenliyor

    TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Denizlispor, 6 Mayıs Pazartesi günü saat 18.30'da EGS Kongre ve Kültür Merkezi Toplantı Salonu'nda Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı düzenleyecek. Toplantının ertelenmesi durumunda ise 14 Mayıs Salı günü aynı yer ve saatte gerçekleştirilecektir.

  • Başkan Umut Yılmaz, Çocuk Oyunları Şenliği'ne Katıldı
    15:19 Başkan Umut Yılmaz, Çocuk Oyunları Şenliği'ne Katıldı

    Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği'ne katıldı. Yılmaz, çocuklarla birlikte yüzünü boyadı, oyun oynadı ve çocuklara bisiklet vereceklerini müjdeledi. Şenlikte konuşan Yılmaz, organizasyonda görevli herkese teşekkür etti.


Advertisement