TBMM 20. Dönem Milletvekili Şevki Yılmaz Açıklaması - Son Dakika
Yerel

TBMM 20. Dönem Milletvekili Şevki Yılmaz Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte siyasi yasaklılar arasında yer alan TBMM 20. Dönem Milletvekili Şevki Yılmaz, bugüne kadar hakkında 2 bine yakın dava açıldığını söyledi.

01.08.2016 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte siyasi yasaklılar arasında yer alan TBMM 20. Dönem Milletvekili Şevki Yılmaz, bugüne kadar hakkında 2 bine yakın dava açıldığını söyledi. Yılmaz, davalardan bazılarının ise Osmanlı'yı methetmesi nedeniyle açıldığını söyledi.

Şevki Yılmaz Gaziantep'teki demokrasi nöbetine katılarak, alandaki on binlerce kişiye hitaben konuştu. Kendisinin hakkında söylediği doğruları nedeniyle yaklaşık 2 bine yakın dava açıldığını belirten Yılmaz, "

Bu kardeşinize 2 bine yakın dava açıldı. Davalarından biri, birkaçında Osmanlı'yı methettim. Bu ülkede köküne kadar Osmanlılıyım ve Osmanlıyı seviyorum, elhamdülillah" dedi. Refah Partisi büyük hizmetlerine rağmen darbe yapıldığını belirten Şevki Yılmaz, "Büyük hizmetler yaptığımıza köylümüz,esnafımız ve halkımız şahit ama bizi de yaşatmadılar. Darbe yaptılar ve Türkiye de yasak olan darbelerden dolayı ceza alan bir kardeşinizim. Canım bu vatana kurban olsun" ifadelerini kullandı. Allah'ın inanları yalnız bırakmadığını belirten Yılmaz İslam düşmanları ve darbecilerin karşısına bu kez Recep Tayyip Erdoğan'ı çıkardığını belirterek, "Allah yine bizleri sahipsiz bırakmadı. Yine darbecileri, cuntacıları ve hainleri sevindirmedi. 10 yıl sonra bu sefer Türkiye devletinin kilit taşını Kasımpaşalı Recep Tayyip Erdoğan'ın omuzlarına yükledi. Vural Savaş o günkü başsavcı ismi de ofsayt. Vurmak ve savaşmak'. Vural Savaş, 'Keşke darbe yapmasaydık. Bu Tayyip çok sert çıktı. Erbakan çok nazikti dedi. Doğru Erbakan'ın da nezaketi olmasaydı sabrı olmasaydı Türkiye bugün ki noktaya gelemezdi. O gün sabırlı lider gerekiyordu. Bugün de bunlara sopalı lider gerekiyordu. ve böylece Türkiye devletini omuzlayan bir hammal geldi. Halkın hammalı, milletin hammalı. Kahyalar gitti, milletin garsonu geldi" şeklinde konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan'ın da darbelerle durdurulmak istediğini vurgulayan Yılmaz, "27 Nisan darbesi yapmaya kalktılar tutmadı.17-25 Aralık darbe ihtilal yapmaya kalktılar tutmadı. Sonunda büyük bir plan uyguladılar. Korkunç plan 16 Temmuzda tanklarla Türkiye'yi ele geçirselerdi Türkiye şuan Şam Bağdat olacaktı. Korkunç bir plan ki meğer 40 yıllık bir planmış. Bir adamı yetiştirdiler medreseler de sonra CIA aldılar. 40 sene evveldi şimdi yeni çıkıyor. Bu hain Papa'nın yanına gitti. Emrinde olduğunu açıkladı" diye devam etti.

" İsrail'de Netanyahu, Türkiye'de Fetenyahu"

Fethullah Gülen'e FETÖ denilmesini isteyen Yılmaz, "Kim bu hain? FETÖ. Sakın ola ona Fetullah demeyin halkını tankın altına ezdiren haçlılara bayram yaptıran Amerika'yı Türkiye'ye saldırtırmak için işbirliği yapan bu alçağın adına Fetullah demek Allah'a en büyük iftiradır. Onun bundan sonra adı Lanetullah'dır. Onun bu adı. Bir de soyadı var. İsrail de Netanyahu Türkiye'de Fetenyahu. Tam İsrail uşağı Kur'an-a göre bu insanlara Aduvullah denilmesi gerekiyor. Ne demek? Allah düşmanları, kim halkı halka karşı devlete karşı silahlandırsa Kur'andaki adıdır. Karşı gelen, hamd koşan düşman demektir. Baktılar ki her darbede Müslümanlar daha çok çoğalıyor. Bu sefer din adına devlete ihtilal planladılar. Gece teheccüde kalkan insanları aldattılar. Kardeşlerim plan çok büyük. Öyle bir ihanete uğradık ki korkunç bir ihanet bu. Planı yapanlar, aklını kiraya verenler. Şaşıyor insan. Nasıl namaz kılan gece tehecüde kalkan insan böyle aklını kiraya verir. Aklını kiraya verirsen sineğe de taparsın ineğe de taparsın. Akıl yalnız Allah'a bağlanır" ifadelerine yer verdi.

Şevki Yılmaz, darbenin gerçek olması halinde Fethullah Gülen'in mehdi olarak ilan edileceğini de ileri sürdü. Gülen'in mahkeme kararı ile Mehdi edildiğini belirten Yılmaz, "Plan neydi? 4 Temmuz günü darbeden 11 gün evvel, İstanbul 18. Hukuk Mahkemesinde karar alınıyor. 500 sayfalık. Karar, Fetenyahu onlar 'Fetullah' diyor. Mahkeme bunun mehdiliğini ilan ediyor. Boşuna dil eğer bu adam bu başarsaydı. Bir ay sonra Ankara'ya mehdi diye geleceklerdi. ve böylece ona uymayanlar bir bir katledilecekti" diye konuştu.

Konuşmaların ardından program çalınan şarkılarla sürdü. Programda Cumhurbaşkanı recep tayyip Erdoğan'ın otelini basan 11 cuntacının Muğla Ula'da yakalandığı haberi de alandaki dev ekrana yansıtıldı. Alandakiler, cuntacıların yakalanma anlarındaki gelişmeleri takip etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TBMM 20. Dönem Milletvekili Şevki Yılmaz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement