TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Msb Bakanı İsmet Yılmaz Hatay'da - Son Dakika
Politika

TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Msb Bakanı İsmet Yılmaz Hatay'da

TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Msb Bakanı İsmet Yılmaz Hatay\'da

Adalet Eski Bakanı ve Hatay Milletvekili Sadullah Ergin’in kızı Hatice Kübra’nın düğün törenine katılmak için Hatay’a gelen TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve AK Parti milletvekilleri Abdülkadir Aksu, Mustafa Elitaş ile Necati Çetinkaya beraberindekilerle birlikte şehir turu attı.

04.05.2014 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Eski Bakanı ve Hatay Milletvekili Sadullah Ergin'in kızı Hatice Kübra'nın düğün törenine katılmak için Hatay'a gelen TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve AK Parti milletvekilleri Abdülkadir Aksu, Mustafa Elitaş ile Necati Çetinkaya beraberindekilerle birlikte şehir turu attı.

Hatay Havalimanı'nda heyeti, Adalet Eski Bakanı Sadullah Ergin ile Hataylı yetkililer karşıladı. Havalimanından Samandağ ilçesine bağlı Batıayaz Mahallesine geçen heyet, yaptığı kahvaltının ardından buradan Hatay Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Müzesine geçti. Müzede kendilerine hazırlanan özel çayı içen ve yetkililerden bilgi alan heyet daha sonra düğünün yapılacağı Ottoman Palace Otel'e geçti. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Msb Bakanı İsmet Yılmaz Hatay'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement