TBMM Başkanı Çiçek: Vatandaşlarımıza Ayrımcılık Yapılırsa Sorumluluk Bu Söylemde Bulunanlara Aittir... - Son Dakika
Güncel

TBMM Başkanı Çiçek: Vatandaşlarımıza Ayrımcılık Yapılırsa Sorumluluk Bu Söylemde Bulunanlara Aittir...

TBMM Başkanı Çiçek: Vatandaşlarımıza Ayrımcılık Yapılırsa Sorumluluk Bu Söylemde Bulunanlara Aittir...

24. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİNDEN KÜRSÜ HATIRASI VE DUYGUSAL VEDA TBMM'nin 95'nci açılış yıldönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Genel Kurul özel oturumla açıldı.

23.04.2015 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

24. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİNDEN KÜRSÜ HATIRASI VE DUYGUSAL VEDA

TBMM'nin 95'nci açılış yıldönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Genel Kurul özel oturumla açıldı. Genel Kurul çalışmalarına katılan AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık'ın başını kapatması dikkat çekti. Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler, boş genel kurul salonunu bir süre izledikten sonra el sallayarak duygusal bir şekilde veda ettiği görüldü.

7 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri nedeniyle 4 Nisan günü tatile giren TBMM Genel Kurulu, bugün TBMM'nin 95'nci açılış yıldönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Genel Kurul özel oturumla açıldı. Birleşimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan özel locadan izlerken, Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'de katıldı. HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ise katılmadı. HDP adına konuşmayı Grup Başkanvekili İdris Baluken yaptı.

Konuşmaların tamamlanmasının ardından birleşimi yöneten TBMM Başkanı Cemil Çiçek, 7 Haziran Milletvekilliği Genel seçimleri nedeniyle birleşimi kapattı. Ardından 7 Haziran seçimlerinde aday olamayacak bazı milletvekilleri kürsüde hatıra fotoğrafı çektirdi. Genel Kurul çalışmasını izleyen ve daha önce başının açık olduğu bilinen Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık'ın başını bugün kapattığı görüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TBMM Başkanı Çiçek: Vatandaşlarımıza Ayrımcılık Yapılırsa Sorumluluk Bu Söylemde Bulunanlara Aittir... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement