TBMM Başkanı Şentop, Tekirdağ'da - Son Dakika
Güncel

TBMM Başkanı Şentop, Tekirdağ'da

- Bayramlaşmadan genel ve detaylar TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un konuşması TBMM Başkanı Şentop, Tekirdağ'da bayramlaştı Sabah Diyarbakır'da bayram namazını kılan Şentop, öğleden sonra vatandaşlarla bayramlaşmak için Tekirdağ'a geldi TBMM Başkanı Mustafa Şentop: "Biz burada çok güzel...

04.06.2019 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Bayramlaşmadan genel ve detaylar

TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un konuşması TBMM Başkanı Şentop, Tekirdağ'da bayramlaştı

Sabah Diyarbakır'da bayram namazını kılan Şentop, öğleden sonra vatandaşlarla bayramlaşmak için Tekirdağ'a geldi

TBMM Başkanı Mustafa Şentop:

"Biz burada çok güzel şartlarda bayram yaparken sınırlarımızda, sınır içerisinde ve sınır ötesinde milletimizin, vatandaşlarımızın güvenliği için canını feda etmeyi göze alan güvenlik güçlerimizin operasyonları var. Bu faaliyetleri, bu fedakarlıkları sayesinde biz burada rahat bir şekilde bayram yapıyoruz"

"Sınır boylarında, sınır içinde sınır ötesinde milletimizin emniyeti güvenliği için koşturan güvenlik güçlerimize yardım etsin, muzaffer eylesin"

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Biz burada çok güzel şartlarda bayram yaparken sınırlarımızda, sınır içerisinde ve sınır ötesinde milletimizin, vatandaşlarımızın güvenliği için canını feda etmeyi göze alan güvenlik güçlerimizin operasyonları var. Bu faaliyetleri, bu fedakarlıkları sayesinde biz burada rahat bir şekilde bayram yapıyoruz." dedi.

TBMM Başkanı Şentop, Tekirdağ Valiliği tarafından Sahil Dolgu Alanı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Şentop, burada vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayram namazını Diyarbakır'da kıldığını ifade eden Şentop, Diyarbakırlıların selamlarını Tekirdağlılara iletti.

Güvenlik güçlerinin fedakarlıklarıyla güzel bir bayram geçirildiğini anlatan Şentop, "Biz burada çok güzel şartlarda bayram yaparken sınırlarımızda, sınır içerisinde ve sınır ötesinde milletimizin, vatandaşlarımızın güvenliği için canını feda etmeyi göze alan güvenlik güçlerimizin operasyonları var. Bu faaliyetleri, bu fedakarlıkları sayesinde biz burada rahat bir şekilde bayram yapıyoruz. Sınır boylarında, sınır içinde sınır ötesinde milletimizin emniyeti güvenliği için koşturan güvenlik güçlerimize yardım etsin, muzaffer eylesin. Operasyonlar sırasında geçtiğimiz son birkaç gün içerisinde şehit olan güvenlik güçlerine mensup kardeşlerimiz, vatandaşlarımız var onlara rahmet diliyoruz. Ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyoruz. Gazilerimize de en kısa zamanda şifalar niyaz ediyoruz." diye konuştu.

Törene Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albayrak Şahin Karakaş, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

TBMM Başkanı Şentop, Tekirdağ\'da
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TBMM Başkanı Şentop, Tekirdağ'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement