TBMM Başkanı Şentop, Tokyo Camii ve Yunus Emre Enstitüsü'nü ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

TBMM Başkanı Şentop, Tokyo Camii ve Yunus Emre Enstitüsü'nü ziyaret etti

TBMM Başkanı Şentop, Tokyo Camii ve Yunus Emre Enstitüsü\'nü ziyaret etti

G20 Parlamento Başkanları zirvesi için Tokyo'da bulunan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, tarihi ve kültürel mekanların ardından Tokyo Camii ve Yunus Emre Enstitüsü Türk Kültür Merkezi'ni ziyaret etti.

05.11.2019 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

G20 Parlamento Başkanları zirvesi için Tokyo'da bulunan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, tarihi ve kültürel mekanların ardından Tokyo Camii ve Yunus Emre Enstitüsü Türk Kültür Merkezi'ni ziyaret etti.

Kültür Merkezi Müdürü Hüseyin Tuna, Kültür Merkezinin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. TBMM Başkanı Şentop, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde hazırlanan, '19. Yüzyılda Yıldız Sarayı'ndan Japonya'ya bakmak' konulu sergiyi gezdi. Kültür Merkezi çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Görüntü Dökümü

-------------------------------------TBMM Başkanı Şentop'un Tokyo Camii ziyareti-TBMM Başkanı Şentop'un Yunus Emre Enstitüsü ziyareti

-Detaylar


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TBMM Başkanı Şentop, Tokyo Camii ve Yunus Emre Enstitüsü'nü ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ Bahar Dönemi Kayıtları Başlıyor
    15:13 Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ Bahar Dönemi Kayıtları Başlıyor

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Spor AŞ'nin bahar dönemi kayıtları 30 Nisan'da başlayacak. Kent genelindeki 14 spor tesisi, 4-65 yaş arası vatandaşlara 14 farklı branşta hizmet verecek. Cimnastik, yüzme, futbol, basketbol, hentbol, tenis, masa tenisi, okçuluk, geleneksel okçuluk, buz pateni, kick boks, voleybol, badminton ve atletizm branşlarında kurslar düzenlenecek. Kayıt yaptırmak isteyenler, www.sporaskayseri.com.tr adresinden başvuruda bulunabilecek.

  • Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Milli Sporcularla İftar Yemeğinde Buluştu
    15:12 Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Milli Sporcularla İftar Yemeğinde Buluştu

    Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Kastamonu kamp merkezinde olimpiyatlara hazırlanan milli güreşçi Taha Akgül, milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, milli güreşçi Feyzullah Aktürk ve diğer milli sporcularla iftar yemeğinde bir araya gelerek moral desteği verdi. Vali Dallı, sporculara başarı dileklerinde bulunarak, bayrağımızı dalgalandırdıkları için teşekkür etti ve sağlık, afiyet, güç kuvvet ve hayırlı uzun ömürler diledi.

  • Trabzon'da siyasi parti temsilcileri TSYD Trabzon Şubesi'ni ziyaret etti
    15:10 Trabzon'da siyasi parti temsilcileri TSYD Trabzon Şubesi'ni ziyaret etti

    Trabzon'da AK Parti ve İYİ Parti temsilcileri, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette, AK Parti Trabzon milletvekilleri, ilçe başkanı ve belediye başkan adayları ile İYİ Parti belediye başkan adayları yer aldı. TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Selçuk Kılıç, ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin Trabzon ve ülke için hayırlı olması temennisinde bulundu.

  • Erzurum'un İspir ilçesinde şarampole devrilen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
    15:10 Erzurum'un İspir ilçesinde şarampole devrilen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

    Erzurum'un İspir ilçesinde, Afganistan uyruklu Hossiyn Mohammadi (26) idaresindeki otomobil, Yeni Panayır Alanı'nda şarampole devrildi. Kaza sonucunda ağır yaralanan sürücü, İspir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

  • AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Meram gençliği ile sahurda buluştu
    15:10 AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Meram gençliği ile sahurda buluştu

    AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Meram gençliği ile sahurda buluştu. Meram Gelişim Akademisi (MEGA) Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezi'nde sınavlara hazırlanan gençlerle gerçekleşen buluşma bir keyifli ve eğlenceli anlara sahne oldu. Milletvekili Özer ve Başkan Kavuş ile aynı sofrada sahur yapma fırsatı yakalayan gençler başkanlarla birlikte olmanın mutluluğunu da yaşadı.

  • Malatya'da Sahte Doktor Yakalandı
    15:07 Malatya'da Sahte Doktor Yakalandı

    Malatya'da kendisini dahiliye ve kadın doğum doktoru olarak tanıtan S.E'nin para karşılığı Suriye uyruklu kişileri evinde muayene ettiği ortaya çıktı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda suçüstü yakalanan şüphelinin evinde birçok tıbbi malzeme ve büyük miktarda para ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlı, adli mercilere sevk edilecek.

  • Bakan Özhaseki: 'Bittiğinde Zonguldak'ımızın en güzel yerlerinden birisi haline gelecek'
    15:07 Bakan Özhaseki: 'Bittiğinde Zonguldak'ımızın en güzel yerlerinden birisi haline gelecek'

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Lavuar Alanı'nda incelemelerde bulundu. Terakki Mahallesi'nde TOKİ tarafından başlatılan müze ve sosyal tesis inşaatlarının Zonguldak'a yakışacağını belirten Bakan Özhaseki, projenin Zonguldak'ın uğrak yeri olacağını söyledi. Ayrıca, esnafın işlerini sürdürebilmeleri için modern iş yerleri yapılacağını ve kısa sürede projenin tamamlanacağını ifade etti.

  • Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde silahlı kavga: 1 yaralı
    15:06 Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde silahlı kavga: 1 yaralı

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı. İki grup arasında başlayan kavgada S.T., husumetli olduğu T.K.'yi hedef alarak ateş etti. Kavgada yoldan geçen bir kişi de saçmalardan etkilenerek yaralandı. Olay yerinden kaçan şüpheliler ise polis tarafından yakalandı. S.T. tutuklanırken diğer şüpheliler serbest bırakıldı.

  • Murat Kurum: İstanbul'da raylı sistem uzunluğunu 40,6 km uzatarak 4 yeni hattı hizmete alacağız
    15:05 Murat Kurum: İstanbul'da raylı sistem uzunluğunu 40,6 km uzatarak 4 yeni hattı hizmete alacağız

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'da raylı sistem uzunluğunu 40,6 km uzatarak 4 yeni hattı hizmete alacaklarını açıkladı. Kurum, ayrıca trafik sorununu çözmek, konut ve dönüşüm projelerini hayata geçirmek, ulaşımı kolaylaştırmak gibi birçok acil eylem planını da duyurdu.


Advertisement