TBMM Başkanvekili Aydın Susuz Köylere Müjdeyi Verdi - Son Dakika
Politika

TBMM Başkanvekili Aydın Susuz Köylere Müjdeyi Verdi

TBMM Başkanvekili Aydın Susuz Köylere Müjdeyi Verdi

Adıyaman’ın Sincik ilçesine bağlı Alancık, Eskiköy, Uğurlu, Hüseyinli, Karaköse ve Yarpuzlu köylerinin içme suyu sorunu çözülüyor.

13.11.2017 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Sincik ilçesine bağlı Alancık, Eskiköy, Uğurlu, Hüseyinli, Karaköse ve Yarpuzlu köylerinin içme suyu sorunu çözülüyor.

Uzun zamanda beri içme suyu sorunu yaşayan Alancık, Eskiköy, Uğurlu, Hüseyinli, Karaköse ve Yarpuzlu köylerinin içme suyu sorunu çözülüyor. TBMM Başkanvekili Milletvekilimiz Ahmet Aydın, bu köylerimizin içme suyu sorununu çözmek için Sincik Kaymakamlığına gerekli kaynak aktarımı yapıldığını belirterek, 16 Kasım 2017 Cuma günü işin ihalesinin yapılacağını açıkladı.

Başkanvekili Ahmet Aydın, "Sincik ilçesine bağlı Alancık, Eskiköy, Uğurlu, Hüseyinli, Karaköse ve Yarpuzlu köylerinin içme suyu sorunu olduğundan dolayı İl Özel İdaresi proje ve yaklaşık maliyet hazırlanarak Sincik Kaymakamlığına gönderilmiştir. Bu köylerimizin içme suyu sorununu çözmek için gerekli kaynağı aktardık. uzun süredir devam eden problemi inşallah çözüyoruz. İçme suyu sorununun giderilmesi için ihalesi Sincik Kaymakamlığı tarafından 16 Kasım 2017 tarihinde yapılacaktır. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika TBMM Başkanvekili Aydın Susuz Köylere Müjdeyi Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement