TBMM'de Tezkerenin Uzatılması - Son Dakika
Politika

TBMM'de Tezkerenin Uzatılması

TBMM\'de Tezkerenin Uzatılması

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Meclis'te kabul edilen tezkerenin Türkiye'nin milli güvenliğini tehdit eden unsurları bertaraf edeceğini ve bölgede yaşayan sivillerin güvencesi olacağını kaydetti.

23.09.2017 20:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Meclis'te kabul edilen tezkerenin Türkiye'nin milli güvenliğini tehdit eden unsurları bertaraf edeceğini ve bölgede yaşayan sivillerin güvencesi olacağını kaydetti.

Milletvekili Tin, Irak ve Suriye'ye asker gönderilmesine imkan sağlayan tezkerenin bir yıl daha uzatılmasının TBMM'de kabul edilmesiyle ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin tarihi derinliğini görmezden gelenlerin, güvenliğini tehdit edenlerin haddini bilmek zorunda olduklarını belirtti.

Türkiye'nin güvenliğine yönelik içeride ya da dışarıda organize edilen tehdit unsurlarının bertaraf edilmesinin kaçınılmaz olduğunu vurgulayan Tin, şunları ifade etti:

"Dünyada terör örgütlerine karşı kınama sözleri yayınlayarak nutuk atanların, perdenin arka tarafında terör örgütlerine destek veriyor olması akla ziyan bir durumdur. Artık insanlık uyandı. Kimin terör örgütlerine silah verdiğini ve terörü kimin beslediğini çok iyi biliyor. Karanlığa kurşun sıkarak suçunu affettireceğini düşünenler maalesef masum insanları karanlığın derinliklerinde canice katlediyor. Bu tutum ve yaklaşım hangi devlet tarafından yapılırsa yapılsın asla affedilir bir yanı yoktur. Türkiye şefkat elini ve insani duruşunu tüm dünyaya sergilerken sözde insanlık dersi verenler, terör ihracı peşindeler. İnsanlık onurunu ayaklar altına alanlar, insan haklarından bahsedemez."

Birçok kritik noktada masum insanlar katledilirken susanların masumiyet rolü oynadıklarına dikkat çeken Tin, şöyle devam etti:

"Türkiye bölgede oynanan, karanlık oyunu bozmak için her türlü adımı atmaya devam edecektir. Gazi Meclisimizde kabul edilen bu tezkere milli güvenliğimizi tehdit eden unsurları bertaraf edecek ve bölgede yaşayan sivillerin güvencesi olacaktır. Şu husus çok iyi bilinmelidir ki, bölgede ülkemize karşı sesini yükselterek haince planlara ortak olanlar, aldığı kararları bir kez daha düşünüp ona göre tekrar değerlendirmelidir."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika TBMM'de Tezkerenin Uzatılması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement