TBMM Korosundan TSM Konseri - Son Dakika
Kültür Sanat

TBMM Korosundan TSM Konseri

TBMM Korosundan TSM Konseri

12 – 22 Haziran Uluslararası Atatürk, Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Saraydüzü Kışla Binasında Türkiye Büyük Millet Meclisi korosu Türk Sanat Müziği konseri verdi.

19.06.2013 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konsere Vali ÖZ ve eşi Rukiye Öz, Belediye Başkanı Cafer ÖZDEMİR, bazı protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konserde seslendirilen eserler büyük bir ilgiyle dinlendi. Gecede yaptığı konuşmada Vali ÖZ şunları kaydetti: "Cumhuriyetin doğum belgesi olan Amasya Tamimi'nin 94. Yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz.

Her sene olduğu gibi 12 – 22 Haziran Uluslararası Atatürk, Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında bir dizi etkinlikler yapıyoruz. TBMM koromuzu da bu anlamlı etkinliklerimiz içerisinde görmek bizleri çok mutlu etti. İnşallah önümüzdeki senelerde de etkinliklerimizde sizleri görmek istiyoruz. Bizlere bu güzel geceyi yaşattığınız için bütün sanatçılarımıza teşekkür ederim." dedi. Konuşmasının ardından Vali ÖZ, TBMM Genel Sekreter Yardımcısı Haydar ÇİFTÇİ'YE gecenin anısına bir plaket verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat TBMM Korosundan TSM Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement